Poezensnuit zoekt thuis

Lees eerst  onze  Voorwaarden van plaatsing

.

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.
Wij “reserveren”  geen snuitjes als ze nog niet ter adoptie zijn.

.

9d8b33c684d06cb3a9bd1830604cc875 (2)

Alle kittens die een gouden mand zoeken komen hier te staan.
Staan hier geen kittens bij, gelieve dan niet te mailen of wij andere kittens ter adoptie hebben.
 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Hogi

HogiWij zijn op zoek naar een gouden mand voor deze mooie jongedame Hogi.
Hogi heeft een jonge en slanke uitstraling, ze is geschat op drie jaar.
Ze is aktief, speelt graag en komt ook graag knuffels halen en brengen.
Dolgraag ligt ze op schoot, maar momenteel heeft ze haar drie kittens nog bij zich waardoor ze niet de rust kan vinden om lekker te blijven liggen.
Voor Hogi wordt het hoogtijd om haar eigen gouden mand te krijgen, waar ze in alle rust kan genieten.

Hogi heeft wel een eis, ze wil deze mand niet delen met andere snuitjes.
Een plekje waar ze straks ook kan genieten van de buitenlucht zou ze wel heel erg fijn vinden.
Dus heb jij een plekje leeg op je schoot, heb je tijd om Hogi aandacht te geven en heb je geen  andere snuitjes in huis? Dan is Hogi misschien het perfecte huisgenootje voor je.
Stuur je mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en wie weet kan je binnenkort kennis maken met Hogi.

Hogi is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt.
Ze verblijft in Mook bij Nijmegen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Ash Alma en Yoko

We kregen de vraag of we ons voor wilde gaan stellen aan de mensen die onze gouden mand gaan klaarzetten. Natuurlijk wilden wij dat wel doen😺

Ash

Ash

Ash

Ik ben Ash, een katertje geboren op 19 mei 2021. Ik ben een uit de boom kijkende snuit, maar als ik eenmaal uitgekeken ben, dan raas ik net zo goed door het huis als mijn grotere zus Alma en mijn stiefzus Yoko. Ik laat mij de kaas niet van het brood eten, anders gezegd ik bewaak mijn etensbakje goed, zodat ik zeker weet dat ik al mijn eten op kan eten en uit kan groeien tot een sterke kater💪

Spelen met mijn zusje en stiefzusje vind ik heel leuk, en ik lig ook heel graag met ze uit te rusten in onze hangmand. Onze pleegouders hebben een schommelspeeltje in de kamer staan en daar speel ik heel graag mee. Heerlijk vind ik het om de balletjes uit speeltjes proberen te hengelen en de sneeuwpoppen van de stichting Poezensnuitjes zijn een goede prooi voor mij.

Naast ons lopen er hier ook nog 4 grote poezensnuiten rond. Drie van deze poezensnuiten vinden ons maar eng. Al die levendige energie daar willen ze niets mee van doen hebben. Raar toch?! Gelukkig wil één grote snuit wel met ons spelen. En dan loopt er ook nog een blafsnuit rond die ons de hele tijd achternaloopt en dan begint te likken. Dat vind ik helemaal niet de erg. Ik ben tenslotte een stoere kater en als ik eenmaal de kat uit de boom heb gekeken, ben ik heerlijk ondernemend en vind ik het lekker om geaaid te worden. Mijn motortje werkt dan heel goed. Daarnaast ben ik de grootste babbelaar van de drie. Helemaal als ik honger heb of uit de bench wil, dan kan ik heel aandoenlijk lopen miauwen.

Ik heb een zusje, en die gaat zich nu voorstellen.

Alma

Alma

Alma

Hallo toekomstig personeel, ik ben Alma en net als mijn broertje Ash geboren op 19 mei 2021. Wat een toeval he?! Ik ben heel nieuwsgierig, erg speels, kan ook heel goed rennen, vliegen en ravotten met mijn broertje en stiefzusje. Net als mijn broertje kan ik heel hard snorren als ik geaaid word. Met zijn drietjes slapen vind ik ook superleuk. Waar ik ook heel goed in ben is verstoppertje spelen, maar zodra er eten is, kom ik vliegensvlug tevoorschijn en spring ik elegant in de bench. Alhoewel ik het ook leuk vind om half in de bench te zitten en half te bungelen. Dan kan ik eerder aan mijn eten beginnen 😊 Net als Ash vind ik het niet erg om opgepakt te worden, maar het liefst ga ik dan direct weer op onderzoek uit.
De blafsnuit die hier rondloopt vind ik nog wel een beetje eng, maar elke dag een beetje minder eng. Dat gaat vast goedkomen tussen mij en de blafsnuit. Naast mijn broertje heb ik ook een stiefzusje, Yoko en die heb ik gezegd dat ze even moet stoppen met sjezen en tijd moet maken om zich voor te stellen, zodat we allemaal een gouden mand gaan krijgen.

Yoko

Yoko

Yoko

Hier ben ik dan, Yoko is de naam. Alhoewel mijn pleegouders mij regelmatig Joker noemen, omdat ik zo grappig doe. Dan spring ik opeens de lucht in om meestal overal naast te landen in plaats van erop. Toch kan ik heel goed ergens op springen en in klimmen en klauteren ben ik de beste. Als ik in de bench zit dan klim ik de hele bench door. Ik ben een goede gymnast. Daarnaast speel ik heel graag met Alma en ook steeds vaker met Ash. Ik heb echt een speelkameraadje nodig, anders verveel ik mij. Ik kan ook het beste racen van de drie en ren dan rondjes om de bak en tafel. Hengelstokjes vind ik leuk en spelen met de grote snuit, Caramela doe ik ook al af en toe. Dat af en toe ligt niet aan mij, maar aan Caramela. Zij vond het eerst maar niets dat wij er waren, maar nu begint ze ons toch wel leuk te vinden😻

De blafsnuit vind ik erg leuk. Ik daag haar dan ook graag uit en laat me ook lekker door haar wassen. Ook chillen in onze hangmat, waar we bij elkaar komen als echte hangjongeren, vind ik gezellig. Geaaid worden vind ik heel fijn en ik begin al te snorren voordat ik aangeraakt word. Ze hebben mijn geboortedatum ook op 19 mei 2021 gezet, nu zijn we een echte drieling😻

Onze droom zou uitkomen als we met ons drietjes samen naar een gouden mand mogen verhuizen.
Maar we snappen ook dat dat best moeilijk zal worden.

Maar Ash en Alma moeten zeker bij elkaar blijven, en als Yoko niet mee kan dan wil ze in haar eigen gouden mand wel een jong soortgenootje hebben waar ze heerlijk mee kan stoeien.

Wij hebben onze eerste vaccinatie gehad en een chip.

Als jullie dit hebben gelezen en onze mooiste selfies hebben gezien en denken oh die gouden mand hebben wij, lees dan eerst even de voorwaarden van plaatsing, en stuur dan je cv naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

Wij lezen graag hoe jouw gouden mand eruit ziet.

Wij verblijven in Arnhem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Monkey

monkey2Hoi mijn naam is Monkey, geboren op 17 mei 2021.
Mijn naam geeft mijn karakter al aan 😺
Ik ben een vrolijke jongen die houdt van rennen, klimmen en ravotten.
Elke dag ontdek ik wel weer iets nieuws, de mensensnuiten houden soms hun hart vast als ze me weer bezig zien😸

Maar ik ben me alleen nog maar aan het voorbereiden op het grote werk straks, als ik groot ben, dan wil ik lekker buiten op avontuur.
Dan wel samen met een andere jonge poezensnuit die ook lekker aktief is en mij nog veel kan leren.

Ik vind het ook heerlijk om te knuffelen, tijdens mijn ontdekkingsreizen ga ik steeds even naar ze toe om een knuffel te halen en dan ga ik weer verder op pad.
Maar als ik moe ben dan kruip ik lekker bij ze en draait mijn motor op volle toeren.
Ik zoek dus een gouden mand waar al een jong soortgenootje woont waarmee ik straks samen buiten op avontuur kan.

Ik heb mijn eerste vaccinatie gehad en een chip gekregen.
Heb je de gouden mand voor mij?
Mail dan mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Ik lees graag wat ik kan verwachten in jouw gouden mand.
Ik verblijf in Huissen bij Arnhem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Miley

miley3Mijn naam is Miley, ik ben geboren op 17 mei 2021.
Ik ben de kleinste van ons allemaal, maar ik laat me nooit op de kop zitten hoor.

Ze zien me hier als het onderdeurtje, dus ik bedenk steeds nieuwe technieken zodat ze tegen me op gaan kijken. Ik kan dus best fel in het spelen zijn.
Vaak oefen ik eerst even alleen, en als ik denk het onder de knie te hebben dan pas ik het in de praktijk toe op de andere poezensnuitjes😸
Pleegvrouwtje zegt dat ik een ondeugdend knulletje ben, ik hou het op “klein maar dapper”.
Knuffelen vind ik ook fijn hoor😻

Ik heb mijn eerste vaccinatie en een chip gehad.
De dierenarts hoorde een klein hartruisje, maar ik heb zelf nergens last van. Kan best zijn dat ze die de volgende keer niet meer hoort.

Ik mag ook op zoek naar een gouden mand voor mezelf.
Daar moet wel een jong soortgenootje aanwezig zijn waarop ik mijn technieken kan oefenen. En misschien kan hij of zij me weer nieuwe leren.
In mijn gastgezin wonen ook kinderen en een blafsnuit, ik vind het allemaal prima, als ze me mijn gang maar laten gaan.

Heb jij die gouden mand voor mij?
Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Ik kijk er naar uit.
Ik verblijf in Huissen bij Arnhem

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Marley en Moontje

Wij zijn Marley en Moontje, broer en zus geboren op 10 mei 2021

Ik, Marley ben de allergrootste knuffelkont die er is, ik kan er echt niet genoeg van krijgen😻
Met mij in huis is je schoot dus ook altijd bezet.
Ik ben ook voor alles in, en een echte allemansvriendje.
Natuurlijk ben ik ook dol op spelen, met de mensensnuitjes groot en klein, met andere poezensnuitjes en zelfs met blafsnuitjes.
Ik ben dol op mijn zusje en wil haar dus ook meenemen naar mijn nieuwe gouden mand.

En ik ben dus Moontje.
Ik ben een actief meisje en ga graag op onderzoek uit. Ik ben de hele dag in de weer met mijn speurderswerk en met spelen, en ik kletst de hele dag door, dus je weet altijd waar ik ben 😺
En als ik klaar ben met alles vind ik het fijn om te komen knuffelen.
Ik vind grote en kleine mensensnuiten leuk, maar ook andere poezensnuitjes en blafsnuitjes.

Wij hebben onze eerste vaccinatie gehad en een chip.
Bij Moontje hoorde de dierenarts een klein hartruisje, vaak verdwijnt dit weer bij kittens.

Heb jij die leuke gezellige mand voor ons, waar we als we groter zijn ook een fris neusje kunnen scheppen? Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Wij verheugen ons op de mailtjes.
We verblijven in Huissen bij Arnhem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Buster en Brandy

Hallo allemaal wij zijn Buster en Brandy, broer en zus geboren op 27 april 2021.
Wij zijn samen op zoek naar een gouden mand.

Buster is een klein beetje verlegen bij mensen, maar met andere snuitjes samen staat hij zijn mannetje wel. Inmiddels is hij ook een heerlijke kroelkont geworden bij pleegvrouwtje.
Hij gaat meteen op zijn rug liggen zodra hij haar ziet, en dan wil hij op zijn buikje gekroeld worden. Hij kan ook spelen als de beste, met de grote snuitjes met de kleine snuitjes, hij vindt iedereen leuk. Hij is ook erg nieuwsgierig, je kan geen kast openmaken of Buster zit erin.
Bij Buster is een klein hartruisje gehoord, de meeste kittens groeien hier overheen.

Brandy houdt erg van knuffelen met mensen, ze kan er niet genoeg van krijgen. Gaat pleegvrouwtje op de bank zitten dan duurt het niet lang of Brandy zit naast of op haar.
Brandy is  ook een zeer nieuwsgierig snuitje, ze stopt letterlijk overal haar neusje in.
Rondracen en in bomen klimmen is ook een favoriete bezigheid van haar.

Wij zoeken een gouden mand waar we straks ook naar buiten mogen in een mooie tuin.
Brandy wil graag in bomen blijven klimmen, en Buster wil er graag een racecircuit aanleggen.
Als jij denkt de perfecte gouden mand voor Buster en Brandy te hebben mail dan naar bianca@stichtingpoezensnuitjes.nl
Graag lezen wij wat je allemaal kunt bieden.
Wij verblijven in Nijmegen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Buck en Bieke

Hoi wij zijn Buck en Bieke, broer en zus, geboren op 27 april 2021.
Samen met onze mama Benthe en broer en zusjes Buster, Brandy en Boomer kwamen wij hier toen we pas twee dagen oud waren.
Mama heeft heel goed voor ons gezorgd, maar nu wordt het tijd dat we op onze eigen pootjes gaan staan.

Buck is de grootste van het stel, maar hij heeft ook een klein hartje.
Hij doet alsof hij heel stoer is, maar de meiden zijn hem vaak de baas.
Buck is ook een heerlijke knuffelkont, en hij kan goed overweg met alle andere snuitjes groot en klein.
Bij Buck is ook een klein hartruisje gehoord.
En hij heeft een navelbreuk waaraan hij geholpen moet worden.

Buck wil samen met zijn kleine zusje Bieke verhuizen naar een gouden mand.
Bieke is een klein en verlegen meisje, een echte kat uit de boom kijker.
Ze kan wel rennen en vliegen als de beste, en klom als eerste in alle bomen in de veilig afgezette tuin.
Knuffelen durft ze alleen als een broertje of zusje erbij is, Bieke vindt alles snel spannend.
Maar eenmaal in the mood gaat ze er ook helemaal voor.
Bieke heeft een navelbreukje waaraan ze geholpen moet worden tijdens haar sterilisatie.

Buck wil zijn minizusje graag helpen het vertrouwen te winnen in hun nieuwe baasje en/of vrouwtje. Dat moeten wel mensensnuiten zijn die geduld hebben, en Bieke de tijd geven om aan hun te wennen. Kleine kinderen lijkt ons voor Bieke niet geschikt.
Buiten vinden ze het geweldig, dus een gouden mand waar ze straks ook naar buiten mogen geniet de voorkeur.

Denk jij de perfecte gouden mand voor Buck en Bieke te hebben?
Mail dan naar bianca@stichtingpoezensnuitjes.nl.
En vertel ons wat jij ons allemaal kan bieden.
Wij verblijven nu in Nijmegen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Rubi & Ricky

Hallo iedereen

Ja ook wij mogen op zoek naar onze gouden mandjes, want volgens ons pleegvrouwtje zijn wij klaar om de grote wijde wereld te gaan ontdekken.
Dit zullen we best spannend vinden, want weten jullie, nu hebben wij onze eigen privé kamer. Dus dingen als televisie en andere apparatuur zijn nieuw voor ons. Ook zijn wij nu alleen pleegvrouwtje gewent. Maar omdat wij nog jong zijn zullen we vast snel aan alles nieuwe dingen gaan wennen.
Wij zijn een leuk, gezellig, vrolijk en lief 2 tal die samen willen blijven.

 

Rubi en Ricky zijn een leuk stel samen..
Rubi is de kleinste van het stel, maar ook erg dapper en een heel ondernemend meisje.
Eten en spelen doet ze graag, maar knuffelen en dan het liefst ook heerlijk sabbelen is toch wel de bom.
Ricky is een heel zacht wat verlegen jongen. Hij is wat rustiger dan de rest, al kan ook hij heerlijk spelen en gek doen.
Lang uit op of bij het pleegvrouwtje liggen vind hij helemaal top.

Wat wij zoeken is een gouden mand met veel speel en klim mogelijkheden.
Hele lieve blikopeners die veel willen knuffelen, maar ook snappen dat het even wat spannend kan zijn voor ons.
Blafsnuitjes en kinderen zijn wij niet gewent, maar dat zal vast wel lukken, juist omdat wij nog jong zijn.
Op een veilige manier naar buiten kunnen zodra wij wat groter zijn zou heel fijn zijn.
Wij zijn geboren op 10 mei 2021. Wij hebben onze eerste vaccinatie gehad en zijn gechipt.

Denk jij ons de gouden manden te kunnen bieden die wij zoeken stuur ons dan een mail naar . mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel wat je ons te bieden hebt.
Misschien zien we elkaar dan binnenkort.

Wij verblijven in Elst (Overbetuwe).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Bliss

bliss1Hoi ik ben Bliss geboren op 24-03-2021 en ik zoek mijn gouden mandje.

Ik ben een prachtig mooi ventje, die ook nog eens heel lief en zacht van karakter is.
Het liefste krijg ik de hele dag door aandacht, ik loop pleegvrouwtje dus ook overal achterna en vertel haar hele verhalen.
Ik hou ook van spelen, maar dat moet allemaal niet te hard gaan. Mijn broer Djace en vriendin Elza zijn te wild voor mij, die gaan meteen over in echt stoeien, en daar hou ik niet van.
Daarom zoek ik een jonge vriend of vriendinnetje die ook graag wil spelen maar niet zo ruw is in het spel, en ook net als ik rustig is.
Ik vind kinderen ook leuk, en ik kan prima overweg met de blafsnuitjes hier bij het gastgezin.
Een gouden mand met een tuin of een veilig afgezet balkon heeft mijn voorkeur.
Ik heb 1 vaccinatie en een chip gehad, en ben ook al gecastreerd.
Denk jij mij de perfecte plek te kunnen bieden mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort.
Ik verblijf nu in Nijmegen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Djace & Elza

Hallo wij zijn Djace (24-03-2021) en Elza (14-04-2021).
Wij zoeken samen een gouden mand.

Djace1

Djace

Djace:

ik ben een stoere jongen, maar met een klein hartje.
Ik lig graag op schoot bij de pleegvrouwtje, en als die schoot al bezet is dan ga ik dicht in haar buurt liggen, vaak op de rugleuning van de bank.
Ik sabbel voor het slapen gaan ook graag eerst even op haar vingers.
Nieuwsgierig ben ik ook, ik wil niks missen, pleegvrouwtje moet dus altijd uitkijken waar ze loopt want de kans is groot dat ik voor haar voeten loop.
Ik ben dol op eten, en ook spelen vind ik geweldig. Het liefste doe ik dat met mijn vriendinnetje Elza.

.

.

.

.

.

elza1

Elza

Elza:

ik ben een lieve maar ook pittige meid, tja ik ben helemaal alleen op straat gevonden, dus ik noem mezelf een straatmeid. Ik laat me de kaas niet van het brood eten is een uitdrukking die mensensnuiten gebruiken. Dat pas bij mij, alleen krijg ik nooit een boterham met kaas helaas. In elk geval wil ik graag de baas zijn, en alleen Djace staat gelijkwaardig aan mij. We spelen en stoeien er dus ook wat af samen.
Maar ik kan ook heel goed knuffelen, dan komt de zachte Elza tevoorschijn. Heerlijk vind ik het om gekroeld te worden, mijn motor loeit dan als een nieuwe.
Op schoot liggen vind ik trouwens niks, dat laat ik lekker aan Djace over.
Ik ben ook dol op klimmen, hoe hoger hoe beter, dus in onze nieuwe gouden mand moeten wel goeie klimmogelijkheden in huis zijn. Een kittenkrabpaaltje hebben wij niks aan.

Kinderen vinden wij prima, als ze maar niet te klein zijn, we kunnen goed overweg met de blafsnuitjes in ons gastgezin.
In onze nieuwe mand willen we ook een frisse neus kunnen halen in een veilige tuin of een goed catproof afgezet balkon.
Wij hebben beiden onze eerste vaccinatie gehad en een chip, en Djace is ook al gecastreerd.
Denk jij de gouden mand voor ons te hebben?
Mail dan mail@stichtingpoezensnuitjes.nl dan lezen wij graag wat je ons kan bieden.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Mera

Mera3Mera kwam in februari in opvang. Ze kwam uit het buitengebied waar ze muizen ving, maar toen het begon te sneeuwen dook ze onder de veranda van de meldster om te schuilen. Zij heeft haar eten gegeven en kwam erachter dat Mera een tamme snuit is en heeft ons gevraagd of wij een plekje voor haar hadden. Mera was duidelijk niet gewend aan een leven, en de geluiden in een huis. Maar als pleegvrouwtje binnenkwam in de kattenkamer was ze heel lief en knuffelig. Ze had een dikke buik waardoor we dachten dat ze zwanger was, maar het bleek een buik vol wormen. Later bleek dat ze ook al gesteriliseerd was. Helaas hebben we nooit een eigenaar gevonden.

Eind maart werd ze geplaatst. Het was een goede match, maar na een werk of 3 had ze een ontstoken bek. Dat is heel vreemd, haar gebit was nog gecheckt voor de plaatsing. Een FIV (kattenaids) test bleek positief en daardoor kon ze helaas niet blijven, en zo kwam ze weer terug bij ons.

Ze werd geopereerd aan haar gebit en eind mei vond ze haar nieuwe gouden mand waar al een aids kat woonde. Wat waren we blij! Maar tot verdriet van velen kwam ze 3 weken na plaatsing  weer terug bij het gastgezin. Mera bleek erg dominant te zijn tegen de  al aanwezige poezensnuit die daar bang werd, zich terugtrok en door de spanning last van zijn gezondheid kreeg.

Inmiddels was het half juni. Ze mocht in de buitenren met Fiv-positieve Edwin wonen (de kattenkamer was inmiddels bezet) dat gaat redelijk. Ze hebben niets met elkaar maar tolereren elkaar.

Mera gaat het opnieuw proberen. Ze zoekt een rustig en stabiele diamanten mand zonder andere katten. Een afgezette balkon of tuin is een pré. Ze is heel knuffelig en is graag bij je. Ze komt bij je op de bank, maar op schoot komen wil ze nog leren. Ze is af en toe speels en verder heel rustig. Mera is  gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en  heeft een gebitsrenovatie gehad en is FIV- positief. Wie kan deze prachtige diva een diamanten mand bieden?
Stuur je mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl.
Lees hier meer over Fiv: http://www.stichtingkattenbos.nl/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Karlsson en Erik

Erik1

Erik

Wij zijn Karlsson en Erik, onze naam hebben wij te danken aan het feit dat we op een dak geboren zijn en als je bekend bent met de kinderboeken van Astrid Lindgren dan snap je die namen wel 😁
Wij mogen eindelijk samen op zoek naar ons eigen mandje!

Wij zijn halverwege mei 2020 geboren  en doordat wij de eerste 10 weken van ons leven op dat dak doorgebracht hebben waren wij natuurlijk weinig gewend en waren we 2 blazende, grommende monstertjes toen we bij ons pleegvrouwtje in opvang kwamen.
Ook hadden wij een vervelende darmparasiet die de laatste jaren de darmpjes van heel veel kittens/ pups teistert namelijk Giardia.
Door die vervelende giardia hebben wij regelmatig nog wat minder stevige ontlasting maar verder hebben wij er niet merkbaar last van, regelmatig ontwormen met Panacur is wel verstandig en goede brokjes en natvoer/ vers vlees voeren doen ook wonderen.

Erik was als kitten de 1e die ‘om’ ging en aaien eigenlijk heel spannend maar toch ook wel fijn vond, Karlsson heeft er echt lang over gedaan om pleegvrouwtje te vertrouwen en af en toe vroeg ze zich vertwijfeld af of het wel goed ging komen met Karlsson. Maar de rollen zijn tegenwoordig omgedraaid, Erik is degene die op dit moment terughoudend is en Karlsson ligt ’s avonds heerlijk naast pleegvrouwtje op de bank te kroelen, af en toe bijt hij dan wel even in haar handen want het blijft natuurlijk ook wel een beetje spannend.

karlsson

Karlsson

Wij zijn hier opgegroeid met 2 blafsnuiten en vooral Karlsson is daar dol op, hij ligt het liefst bovenop ze en als hij in ze kon kruipen dan zou hij dat ook doen. In ons nieuwe mandje mag dus best een blafsnuit aanwezig zijn mits die lief is en ook dol op katten is ( en niet als eten hè? 🙄)
Wij zijn hier ook opgegroeid met andere katten, oude, schuwe , kneuzige katten maar ook hebben wij flessenkittens zien komen en gaan. Wij zijn best sociaal eigenlijk maar pleegvrouwtje denkt dat wij in een huis waar wij de enige katten zullen zijn veel meer naar ons menselijk personeel toe zullen trekken en verder op zullen bloeien in onze rol als knuffelkat.
Als je ons wel ziet zitten en ons komt bezoeken dan moet je dus niet verwachten dat er meteen een ‘klik’ is, misschien verstoppen we ons zelfs wel, zelfs pleegvrouwtje kan ons niet zomaar pakken en aaien, daar is echt wel iets lekkers voor nodig en soms moet daarvoor zelfs de ‘firma ‘List en Bedrog’ ingeschakeld worden. Wij bepalen zelf wanneer wij geaaid willen worden en je zult echt je best moeten doen om ons vertrouwen te winnen voor we zelf aaitjes komen halen.

Verder zijn wij best rustige, luie katten, een beetje stimuleren door spelen met een hengeltje of laserlampje is dus wel goed voor ons en natuurlijk ook prima voor het opbouwen van de band tussen jou en ons ☺

We willen nog even zeggen dat pleegvrouwtje echt heel veel moeite heeft met het naderende afscheid en nu al een brok in haar keel heeft, ze is bang dat mensen er te licht over denken en heeft gemerkt dat mensen de verhaaltjes vaak niet goed lezen en ook denken dat de verlegen, schuwere snuitjes binnen een paar weken na adoptie al op schoot liggen. Pleegvrouwtje zoekt voor ons dus een gezellig, liefdevol mandje met personeel dat ervaring heeft met schuwe snuitjes en over veel geduld beschikt, die echt beseffen waar ze aan beginnen en het een uitdaging vinden om met ons hun leven te gaan delen.

Wij zijn geen tuin gewend, wij kunnen dus prima als binnenkat leven. Een degelijk afgezette tuin of balkon zullen wij natuurlijk best op prijs stellen, veiligheid voor alles…

Ben jij diegene die ons vertrouwen wil winnen en zijn/ haar leven met ons wil delen stuur ons dan een mailtje naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl waarin je iets over jezelf en je ervaring met bange poepertjes vertelt, wij wachten geduldig af. Wij verblijven nu in Dieren.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

De Chocolaatjes Raider, Smartie, Ferrero en Rocher (Smartie en Rocher zijn samen besproken , Raider en Ferrero zijn besproken)

raider

Raider

Raider (besproken)

Hallo allemaal mijn pleegvrouwtje heeft gevraagd of ik namens de Chocolaatjes mijn zusjes en mijzelf wil voorstellen. Mijn naam is Raider en ik ben een stoere kater, samen met mijn zusjes Smartie, Ferrero en Rocher hebben wij de eerste weken met onze mama Milka op de boerderij buiten gewoond. Maar het was daar toch niet zo veilig voor ons en dus heeft de bewoonster Lisanne  de hulp ingeroepen van Stichting Poezensnuitjes om ons een veilige plek te geven. Ik ben samen met Smartie als eerste “gevangen”, nou daar hoefden ze niet veel voor te doen hoor want Smartie en ik vonden mensensnuitjes helemaal niet zo eng dus wij gingen heel makkelijk het reismandje in. Mijn zusjes Ferrero en Rocher dachten daar toch anders over dus dat duurde wat langer voordat zij ook veilig in de reismand zaten. Samen met mama Milka zijn we toen verhuisd naar het pleegvrouwtje.Mama Milka is weer fijn terug bij Lisanne en wij zijn  groot  genoeg om op eigen pootjes te staan en mogen wij op zoek naar onze gouden mandjes.

ferrero1

Ferrero

Ik ben dus Raider, een stoere kater. Mijn grootste hobby is rennen en spelen en als er iets nieuws te ontdekken is dan sta ik altijd vooraan. Ik was ook de eerste om te ontdekken dat je bij mensensnuiten op schoot heerlijk kan slapen en dat als je dan je motortje aan zet je nog meer kriebeltjes van ze krijgt. Ik wil graag samenblijven met mijn zusje Ferrero.

Ferrero (besproken)

Ferrero was het meest schuw en dus ook als laatste gevangen op de boerderij.

Pleegvrouwtje zegt dat ze wat verlegen is maar ik denk zelf dat Ferrero gewoon bescheiden is. Ze heeft wat meer tijd nodig om zich te ontspannen maar als het pleegvrouwtje op de bank een boekje zit te lezen komt ze graag naast haar liggen terwijl  mijn andere zussen en ik dan nog heel druk aan het rennen zijn. Ook met het eten wacht ze altijd keurig totdat wij klaar zijn om daarna op haar gemak de hele bak leeg te eten want ze is wel echt een grote smulpaap. Als stoere kater zorg ik graag voor mijn zusje Ferrero vandaar dat wij ook samen naar een gouden mand willen verhuizen.

smartie

Smartie

Smartie (besproken )

Mijn zus Smartie is net zo stoer als ik. Ze gaat graag op ontdekkingstocht en is altijd in voor een spelletje veren jagen. Ook is ze een geweldige vliegenvanger, geen vlieg in huis is veilig als Smartie die in de gaten krijgt. Maar het allerfijnst vindt zij het om op de laptop van het vrouwtje te gaan liggen, lekker warm en dan krijgt ze ook iedere keer aaitjes van het pleegvrouwtje, dat heeft mijn zusje goed voor elkaar.

.

.

.

.

.

.

.

rocher1

Rocher

Rocher (besproken )

Tot slot mijn zusje Rocher, pleegvrouwtje dacht dat zij een katertje was maar gefopt, ze is een echte dame. Misschien moet ze maar La Roche genoemd worden. Rocher is een ware schoonheid, met haar wat lichtere kleur op haar wangen is ze een echt fotomodel maar gelukkig heeft ze geen sterallures en houdt ze net zo veel van spelen en ravotten als de rest van ons. Ze vindt het superleuk om ons vanuit een hinderlaag te laten schrikken om dan heel hard weg te rennen zodat wij achter haar aan gaan, wat een boefje is ze toch.

Nou dat waren wij allemaal. Oh ja voor ik het vergeet wij zijn alle vier uiteraard zindelijk en eten

zowel brokjes als natvoer.

Blafsnuiten vinden we prima zolang die maar respect hebben voor onze poezenmanieren en niet te opdringerig zijn. Raider en Ferrero gaan samen naar een gouden mand en als Smartie en Rocher niet samen kunnen blijven dan moet er al een jong soortgenootje aanwezig zijn.

Wij zijn op 5 mei 2021 geboren en  hebben onze eerste vaccinatie en een chip al gehad.

Denk jij dat je ons een gouden mand kan bieden? Stuur dan je cv naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Dan gaan mijn zussen en ik ze samen met pleegvrouwtje lezen, en wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort wel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

.

.

.

.zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.