Poezensnuit zoekt thuis

Lees ook onze  Voorwaarden van plaatsing

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.
Wij “reserveren”  geen snuitjes als ze nog niet ter adoptie zijn.

.

.

Ot en Sien

Ot en Sien samen op zoek naar een keileuk mandje

Ot

Ot

Hoihoi,
Wij zijn Ot en Sien en we vinden dat we nu oud en wijs genoeg zijn om een eigen mandje te gaan zoeken 😺!
Samen dan hè, want wij horen bij elkaar.
We zijn rond 28 april van dit jaar geboren. We komen niet van de straat, we zijn in huis geboren, maar ons baasje had teveel katten en wij groeiden hem zogezegd boven ’t hoofd. Poezensnuitjes wilde graag helpen om de groei van onze steeds groter wordende familie te stoppen en zo kwamen wij op 11 juni, 6 weken jong, bij ons pleegvrouwtje terecht.

Otje: Ik voelde me toen helemaal niet lekker, ik wilde niet eten, niet spelen, had 39,4 koorts…
Sientje: Ik werd een paar dagen later nog zieker dan Ot…bij mij steeg de koorts tot 40,7. Pleegvrouwtje maakte zich echt zorgjes om mij.
We waren beiden ook veel te licht voor onze leeftijd en natuurlijk bleken we ook giardia te hebben 😕.
Tante Judith stelde een herstelplan op met vieze drankjes, pilletjes, en vele spuitjes dwangvoer…wat een ellende was dat allemaal 😾.

Sien

Sien

Maarrrr…..hier zijn we nu, helemaal toetergezond en klaarder dan klaar voor een eigen mandje 😺!

Wat zoeken wij?
Leuke, lieve, grappige, fantastische mensensnuiten die veel van ons willen houden. Dat is punt één 😺. We willen graag met je spelen en met je knuffelen.
Punt 2: we willen graag een hele grote krabpaal met hangmandjes en heel veel speeltjes 😺.
Punt 3: we willen ook graag naar buiten kunnen (als we daaraan toe zijn). Als het een veilige buurt is, lijkt helemaal vrij ons geweldig, maar als de buurt te druk of gevaarlijk is, vinden we een afgezette tuin, grote ren of veilig afgezet balkon ook wel oké. Moeten ze natuurlijk wel leuk ingericht zijn voor ons 😼.
Ot en SienPunt 4: Andere poezensnuitjes vinden wij ook gezellig en leuk om mee te spelen, maar is niet noodzakelijk. (Sien: mijn broer kan wel een ettertje zijn hoor, dus andere snuitjes moeten wel tegen een stootje kunnen 😉)
Punt 5: Kinderen kennen we niet, maar die lijken ons wel leuk. (Sien: niet te klein hoor, want dan gaan ze gillen als m’n broertje met ze speelt. Hij is nogal hardpotig soms 😉)
Punt 6: Blafsnuiten op eigen risico 😹. (Sien: die zijn voor Ot de vijand tot het tegendeel bewezen is. Hij test dat door ze te slaan 😉

Het is best een lijst geworden hè 😳. Maar we geven er ook héél veel voor terug hoor! Misschien heeft het wel zo lang geduurd voordat we op zoek mochten, omdat pleegvrouwtje ons niet kwijt wil, dat denken wij stiekem 😸.

Wie ons ook niet kwijt wil is Sidney. Pleegvrouwtje kunnen we niet meenemen naar een nieuw mandje, maar voor Sidney is misschien wel een plekje?
Ons verlanglijstje is natuurlijk al best lang en we snappen ook als het niet kan hoor, maar … kijk gewoon even naar het volgende filmpje en wie weet…. :
https://www.youtube.com/watch?v=6C6rL67NDmE

Als je denkt dat je voor de komende 20 jaar ons als gezelschap wilt, schrijf dan een mailtje naar cari@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel wat je ons te bieden hebt. Wij zijn heel benieuwd 😺! Wij verblijven in Groesbeek nabij Nijmegen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Joly en Miracle

Joly&MiracleHallo ik ben Joly en mijn dochter heet Miracle.
Samen zijn wij op zoek naar onze gouden mand.
Miracle is geboren op 15 juni 2020, en ik op 5 augustus 2019, ook ik ben dus nog een jonge speelse blom.
Ik hou heel veel van Miracle, en bescherm haar dus ook heel goed, ik wil immers niet dat haar iets overkomt.
Daarom is het beter dat er in onze gouden mand geen andere snuitjes wonen, want ik kan niet garanderen of ik die iets aan doe als ze te dicht in de buurt van mijn kleine meisje komen.

Miracle is een verlegen meisje, ze moet altijd erg wennen aan veranderingen.
Ze moet ook altijd eerst alles een tijd op afstand bekijken voordat ze ook zelf stapjes durft te zetten.
Weinig zelfvertrouwen dus.
Ze zal tijd moeten hebben om in een nieuwe gouden mand te wennen.
Wij wonen op de kattenkamer bij ons gastgezin, waar geen andere snuitjes komen, maar daardoor kent zij het leven beneden met alle geluiden van bv huishoudelijke apparaten ook niet.
Ik wel, want ik heb als kitten in een huis gewoond.
Daar mocht ik ook naar buiten, en ik zou dolgraag een nieuwe gouden mand willen hebben waar ik terzijnertijd ook met mijn kleine meisje naar buiten kan, een buurt waar geen druk verkeer is natuurlijk, want ik wil niet dat mijn kleine meisje iets overkomt.

Ik heb zelf ook een beetje een gebruiksaanwijzing.
Stiekem ben ik wel een beetje onzeker, als er iets nieuws is kan ik daardoor gaan grommen of blazen.
Ik val echt niets aan hoor, maar dat is mijn manier om mijn onzekerheid te laten zien. Maar als je daar doorheen prikt dan ben ik je grootste knuffelkous, en zal ik je vriendin voor het leven zijn.
Spelen vindt ik ook geweldig, dan kan ik helemaal uit mijn dak gaan, en het leuke is dat Miracle daar ook aan mee doet.

Wat wij dus zoeken zijn blikopeners die elke dag blikjes voor ons open maken, want daar zijn wij dol op.
Maar die ook geduld, tijd en liefde voor ons hebben.
Die respecteren hoe wij zijn, en ons in ons eigen tempo laten wennen.
Rustige mensensnuiten, en geen druk gezin, kleine kinderen zijn niet geschikt voor ons.
En als je ons die tijd geeft, krijg je er twee geweldige vriendinnetjes voor terug.

Ben of zijn jullie diegenen die aan onze wensen voldoen laat dit dan weten. Mail ons en vertel wat jullie ons kunnen bieden naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

Wij gaan dan samen met pleegvrouwtje kijken wat voor ons het paradijs is. En wie weet zien wij elkaar kan dan snel.
Kopjes van Joly en Miracle

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Sidney

Hallo, hier ben ik weer, Sidney is de naam!

Sidney2

Kennen jullie mij nog? Dit is namelijk de 2e keer dat ik mezelf ga voorstellen. Ik had dat eind vorig jaar ook al gedaan en toen hebben lieve mensen mij eind januari geadopteerd. Dat vond ik best heel heftig, maar ik vond dat ik het toch ook wel heel goed deed. Helaas raakte ik daar direct aan de diarree en ik kwam daar maar niet meer vanaf. Soms ging het even goed en hop, dan was het er weer. Ondanks de medicijntjes. Was het dan toch opgekropte stress? Verkeerd eten?

Hoe dan ook, ik kreeg op ’t laatst zelfs ruzie met de andere poes, het ging daar niet meer en ik kwam 2 maanden na plaatsing weer terug in de opvang, dat was op 31 maart.
Ik voelde me gelijk weer helemaal thuis. Er zaten 2 snuitjes die ik nog kende en 2 andere. Helemaal prima, geen probleem. De diarree was ook weg. Voor de zekerheid nog een kuurtje gehad, maar geen derrie meer in de bak.

We zijn nu ruim een maand verder en ik mag weer op zoek naar een eigen mandje. Maar nu moet het wel echt goed gaan, dus laat ik even e.e.a nog maar weer eens heel duidelijk maken.
Ik ben een meid van de straat en vind mensen in principe doodeng. Dat is best ingewikkeld, want ik ben ook heel erg dol op knuffeltjes 😽! Als ik je vertrouw, dan geniet ik er enorm van: ik draai en kronkel, geef kopstoten, je mag mijn buikje kroelen, ik vind alles geweldig! Maarrrrr….. het is wel gebonden aan de plekjes die ik daarvoor uitzoek. Loop ik rond of zit ik op een minder vertrouwde plek, dan ga ik er haastig vandoor. Dat doe ik zelfs nog bij pleegvrouwtje en die vind ik echt heel lief. Dat wordt wel beter hoor, maar héél langzaam, teentje voor teentje.
Ik ben een heel gevoelig meisje en bij negatieve energie kruip ik onmiddellijk weg. Dus als je je gaat ergeren aan iets in mij… ik heb dat door, dat verberg je niet voor mij. Ik zoek dus iemand die onvoorwaardelijk van mij wil houden en geen eisenpakket heeft. Of een ultimatum stelt of zo… Ik ben die ik ben en dat moet genoeg zijn.

Toen ik hier kwam, vond ik spelen maar raar. Inmiddels is dat wel anders , ik vind het keileuk😺! Als de veertjes door de kamer zwiepen of het rode puntje over de grond rent, dan ben ik erbij!

Andere poezensnuiten vind ik ook fijn gezelschap, ik wil echt niet zonder. Moeten dan natuurlijk wel lieve snuiten zijn, dat spreekt voor zich.
Wat ik héle lieve snuitjes vind, zijn Ot en Sien❤️.  Zou iemand mijn droom  https://www.youtube.com/watch?v=6C6rL67NDmE  kunnen laten uitkomen🙏?

Kinderen? Nee, echt niet!

Een blafsnuit? Hmmm….

O ja, ik ben net een jaar oud en kan dus nog een leven lang je beste vriendin worden 😺.

Heb je nog vragen, of denk je misschien: die Sidney, die zou hier wel eens heel gelukkig kunnen worden, stuur dan een mailtje naar cari@stichtingpoezensnuitjes.nl
en vertel ons waarom je dat denkt.

Bezoek ontvang ik in Groesbeek nabij Nijmegen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Surprise (Besproken)

Surprise2

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Milo en Frankie (besproken)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Leukje en Mooitje (besproken)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

.

***

.zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.