Poezensnuit zoekt thuis

Lees eerst  onze  Voorwaarden van plaatsing

.

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.
Wij “reserveren”  geen snuitjes als ze nog niet ter adoptie zijn.

.

9d8b33c684d06cb3a9bd1830604cc875 (2)

Alle kittens die een gouden mand zoeken komen hier te staan.
Staan hier geen kittens bij, gelieve dan niet te mailen of wij andere kittens ter adoptie hebben.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Timon en Twan

Hoi wij zijn de broertjes Timon en Twan, geboren op 3 september 2022.
Toen wij ongeveer vier weken oud waren is onze mama overleden en bleven wij alleen met onze twee zusjes achter.

Gelukkig werden we snel gevonden en zijn we door ons toekomstige pleegvrouwtje opgehaald.
In het begin dronken we nog uit een flesje maar al snel konden we zelf eten. We waren erg klein voor onze leeftijd en hadden wel wat bij te zetten.
Al snel vonden we het helemaal geweldig hier in huis, al die fijne mandjes, het lekkere eten, al dat speelgoed en allemaal poezensnuitjes om mee te spelen, maar ook die ons verzorgden. We kunnen dus wel zeggen dat wij verwende poezensnuitjes zijn😺

Door het tekort wat we in het begin van ons leventje hebben gehad zijn we ook een aantal keren ziekjes geweest, met name onze oogjes hadden het te verduren en pleegvrouwtje heeft die heel wat keren moeten zalven.
Maar gelukkig gaat het nu al een tijd goed, dus eindelijk kunnen wij nu ook op zoek gaan naar onze eigen gouden mand, waar we samen mogen wonen.

Onze grootste hobby is spelen, rennen vliegen en klimmen we zijn er dol op. Maar we vangen ook alles wat we tegen komen: balletjes, muisjes, veertjes noem maar op, alles vinden we leuk. Met elkaar stoeien vinden we ook geweldig, dat kan er soms best hard aan toe gaan, maar we zijn aan elkaar gewaagd 😺
Van kleins af aan sabbelen we al graag op de zachte truien en badjas van pleegvrouwtje, we pompen er volop bij en maken dan lekkere smakgeluidjes.
Wij hebben ronkende dieselmotoren in onze lijfjes zitten.
En ook eten doen we nog steeds goed en veel.

Twan en Timon

Wij zijn een tijdje terug een weekje gaan logeren, maar dat vonden we toch best wel spannend. Twan kwam als eerste tevoorschijn en liet zich ook aaien, maar Timon is een echte kat uit de boom kijker. Wij zullen dus wel even tijd nodig hebben om te wennen in onze nieuwe gouden mand.
We zoeken dus mensensnuiten die daar geduld voor hebben.
Bij ons gastgezin kunnen we via het kattenluik naar buiten in de afgezette tuin, waar we niet uit kunnen komen.
En dat vinden we geweldig, je ziet ons dus ook regelmatig buiten, lekker klimmen in de boomstammen, vliegend naar de hangmanden en met grote sprongen weer naar beneden. Als de zon schijnt liggen we heerlijk te zonnebaden.
Wij willen dus heel graag in onze nieuwe gouden mand ook veilig naar buiten kunnen.
Wij zijn gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Wij zijn heel benieuwd of we mailtjes gaan krijgen.
Denk jij dat wij wel bij jou of jullie passen, stuur dan een mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
En vertel daarin hoe jouw gouden mand eruit ziet en wat wij kunnen verwachten.
Wij verblijven nu in Nijmegen.
Misschien tot snel.
Knuffel van Timon en Twan😽

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Ziva en Zakaria

Hoi wij zijn Ziva en Zakaria, zus en broer geboren rond 26 april 2023.
Wij zijn samen met onze mama en nog 4 zusjes/broertje gevangen in een rotstuin. Daar hadden we hele goeie verstopplekjes dus ze hadden ons niet zomaar gevonden.
Mensensnuiten waren wij niet gewend dus dat was voor ons allemaal heel spannend.

Ziva
Ik ben haantje de voorste en was dan ook als eerste om, ik vond die mensensnuiten best interessant, en dat lekkere eten…….niet te versmaden!
Nog altijd steek ik letterlijk overal mijn neusje in, ik ben gezond nieuwsgierig laten we maar zeggen😸
Ik hou ook van ontdekken, en heb nu wel alle hoeken en gaten, zowel beneden als tegen het plafond inmiddels wel gezien en geroken denk ik.

Zowel binnen als buiten, hier hebben wij een afgesloten tuin met gaas, als klein meisje hing ik al boven in het gaas met mijn neusje tegen het dak😸 Ik heb ook pit in me, ik hou wel van een potje stoeien, ook met mijn broer Zakaria, die toch wel een paar maatjes groter is.
Kom maar op💪
Ik hou er ook van om te knuffelen met de mensensnuiten, ik kom niet zelf op schoot, maar naast je liggen vind ik fijn, en als je naar me toe komt om te knuffelen geniet ik ook enorm.

Zakaria
Mijn broer ziet eruit als een stoere gozer, maar hij heeft maar een klein hartje.
Hij is wat langer bang gebleven voor mensensnuiten maar toen hij eenmaal door had dat die handen echt heel fijn kunnen kriebelen genoot ook hij enorm. Hij vindt het nog wel spannend als vreemde mensen naar hem toe lopen, dan rent hij weg, en zie je niet veel later zijn koppie weer om het hoekje gluren.

Als hij ergens ligt kan pleegvrouwtje hem helemaal knuffelen en zelfs oppakken, dan vindt hij dat allemaal prima.
Hij houdt van donker, niet alleen zijn jasje is zwart, maar in de nachten voelt hij zich helemaal een kanjer, dan rent hij ook niet weg voor mensensnuiten maar komt juist naar ze toe om te knuffelen. Ik denk dat hij een echte grotbewoner is, tenslotte zijn we ook onder rotsen geboren 😉

Samen spelen en stoeien we veel, niet alleen met elkaar maar ook met andere poezensnuitjes, hartstikke leuk en gezellig. Blafsnuiten kennen we niet, en voor mijn broer is het beter als er in onze nieuwe mand geen kleine kinderen zijn.
Wij willen graag samen blijven, Zakaria heeft zijn kleine zusje nodig.
De mensensnuiten waar wij gaan wonen moeten wel geduld hebben.
Een gouden mand met een volledige catproof afgezette tuin waar wij niet uit kunnen, of een grote kattenren zouden wij fijn vinden. Wij zijn nu ook veel buiten te vinden, daar genieten wij van. Wij zijn gevaccineerd, gechipt en geneutraliseerd.

Denk jij dat gouden mandje voor ons te hebben, mail dan naar bianca@stichtingpoezensnuitjes.nl
Heel graag lezen wij wat jij ons kan bieden. Wie weet ontmoeten we elkaar dan wel snel.
Wij verblijven in Nijmegen.
Doei, Ziva en Zakaria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Max en Lucas

Hallo, Max hier. Ik lees dat mijn broer Morris en zus Mina op zoek mogen naar hun gouden mand. Nou, dat wil ik ook wel! Maar mijn broer Milas, die bij mij woont, vindt dat nog wel heel erg spannend. Die gaat het liefst zijn eigen gang. Alleen voor lekker eten komt hij wel kijken. Dan kan pleegvrouwtje hem ook aaien. Ze denkt dat hij nog niet klaar is om te verhuizen.
Maar nu heb ik hier ook nog een lieve vriend, Lucas. Dus ik had zo bedacht, als wij nu samen mogen verhuizen. Dat zou ook cool zijn.

Max
Ik zal eerst wat over mijzelf vertellen. Ik liep samen met mijn 2 broers en zus op een boerderij. We hadden daar zulke geweldige schuilplekken dat de mensen die ons kwamen vangen eerst niet doorhadden met hoeveel wij waren. Maar ja, toen kwamen ze met lekker eten en allerlei camera’s waardoor we niet ongezien van dat lekkers konden eten. En zo kregen ze ons te pakken.
Maar ik had al snel door dat dat helemaal zo verkeerd niet was. Ik hoefde me helemaal niet te verstoppen.

Het pleegvrouwtje waar ik kwam wonen was eigenlijk best leuk. Ik heb ontdekt dat ik het heerlijk vind om gekroeld te worden. En al het speelgoed wat hier ligt, dat is ook super leuk om mee te spelen. Mijn favoriet is de ballenbaan. 
Door bezoek laat ik me niet direct aaien, maar ik kom wel kijken. Ik ben nieuwsgierig naar iedereen. Ook naar kinderen.
En dan over Lucas……..hoho, dat kan ik echt zelf wel. 

Lucas
Hoi Lucas hier. Ook ik kom van een boerderij, maar een andere dan Max. Ik liep daar met m’n moeder, tante en broertjes en zusjes. We hadden het daar prima naar onze zin en mochten ook daar blijven wonen. Alleen moest ervoor gezorgd worden dat er geen nestjes meer bij kwamen.

Maar toen ik aan het bijkomen was van mijn castratie zagen ze dat mijn mond er anders uitzag. Ik blijk een overbeet te hebben. En dan is het moeilijk om muizen te vangen. Daarom werd in overleg besloten dat ik niet terug ging naar de boerderij. Daar was ik het eerst niet mee eens. Maar pleegvrouwtje heeft veel geduld. En heel lekker eten. En ook ik ontdekte dat gekroeld worden toch wel erg lekker is. Ik kan dat soms nog een beetje spannend vinden, maar als ik merk dat pleegvrouwtje alleen wil knuffelen kan ik me daar helemaal aan overgeven. Waar ze me altijd voor wakker mogen maken is lekker eten. Ik ben ook heel erg gek op liquid snacks. Snoepjes kan ik door m’n overbeet niet altijd goed pakken, maar verder heb ik geen last daarvan. Ik ben een poosje geleden nog nagekeken door tante Judith. Die vertelde dat dat et een soort deukjes in m’n gehemelte zijn ontstaan waar m’n hoektanden mooi invallen. Het is alleen belangrijk dat ik wat grotere brokken eet, zodat ik goed moet kauwen.
Ik zoek mensen met wat geduld. Kinderen vind ik leuk, maar wel als ze oud genoeg zijn om te begrijpen dat ik tijd nodig heb voor ik wil spelen.
Max zijn geboortedatum is geschat op 03-05-2023 en die van Lucas op 13-10-2022
Beide heren zijn gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Ze verblijven in Rheden.
Stuur je mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Anabel


Anabel is in 2016 geboren in Spanje als zwerfkitten. Daar is ze in een opvang opgegroeid.

Anabel had geluk want eind 2017 werd ze geadopteerd door een Nederlandse mevrouw en mocht ze gelukkig naar Nederland komen. Ze genoot van een gelukkig leven maar helaas bleek geluk niet voor haar bestemd te zijn want het afgelopen jaar overleed plotseling haar geliefde vrouwtje. 
Anabel is volgens de laatste wens van haar vrouwtje  bij stichting Poezensnuitjes in een gastgezin terecht gekomen. Ze had het er in het begin wel moeilijk mee, ze miste haar vrouwtje en vond de verandering niet makkelijk. Ze zocht haar vrouwtje dan ook onder elke stoel en kast. 
Maar gelukkig heeft ze zich inmiddels ontpopt tot een zekere en lieve meid die nu hopelijk opnieuw geluk mag vinden.
Anabel is een zwarte Europese korthaar met een oosterse oogopslag. Ze is tenger gebouwd en een actieve meid ondanks haar leeftijd van inmiddels 7,5 jaar.
Ze is een beetje een eigenzinnige kat en gaat graag haar eigen weg. Ze is heel vriendelijk naar mensen toe en laat zich graag uitgebreid aaien, maar wel wanneer zij daar zin in heeft. Optillen vind ze niet fijn. Maar ze komt de laatste tijd steeds vaker aaitjes halen dus ze heeft simpelweg tijd nodig om een band met haar nieuwe baasje(s) op te bouwen. Dus we zoeken mensen met geduld voor haar.
Anabel is een snuitje die graag naar buiten zou willen, dat is zeker. Ook zit ze graag voor het raam om lekker naar buiten te kijken. Een huisje waar ze vrij naar buiten kan (mits een rustige omgeving) of in een afgezette tuin is wat ze graag zou willen.
Ook is ze blafsnuiten en andere poezensnuitjes gewend in haar gastgezin maar hier trekt ze niet mee op. Anabel zou ook met kinderen geplaatst kunnen worden, mits zij Anabel haar eigen gang laten gaan. 
Anabel is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Ze heeft onlangs ook een gebitsbehandeling ondergaan waardoor ze nu nog zes tandjes heeft, maar daar heeft ze geen last van.
Ze verblijft momenteel in een gastgezin in Pannerden! Heb je interesse in haar? Stuur dan een mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel hoe jouw gouden mand eruit ziet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Barend en Jochem

Wij zijn Barend en Jochem, twee broers en geboren in mei 2023.
En wij willen graag onze eigen gouden mand met geduldig personeel.

Wij zijn gevangen tijdens een groot tnr project. Beiden hadden we onze oogjes flink beschadigd, dus het gastgezin kon direct beginnen met zalven. 1 oogje van Barend kon niet meer gered worden, en toen Barend groot genoeg was voor een operatie is dit oogje verwijderd.
Gelukkig ziet hij met zijn andere oog prima, en bij Jochem is het goed gekomen met beide oogjes.
Toen de jongens bij het huidige gastgezin in de opvang kwamen waren ze erg bang voor mensen en met name handen. Ook wel begrijpelijk met zo’n voorgeschiedenis. Ze zijn, na een korte periode op de kattenkamer, in de groep gekomen. Ze hebben veel steun, en ervaren een gevoel van veiligheid, met de groep om hen heen. Maar het meeste hebben ze steun aan elkaar. Ze zijn dus ook bijna altijd samen te vinden. 
Pleegvrouwtje heeft de tweeling genegeerd in huis. Niet aanraken en niet aankijken. Wel op een afstand lieve woordjes en bemoedigingen. De eerste weken rende ze weg als pleegvrouwtje langs liep, maar langzaam aan vertrouwde ze erop dat ze niet benaderd zouden worden. Heel erg moeilijk voor pleegvrouwtje, maar ze zag dat het werkte en dat ze aan haar voeten kwamen ruiken of zelfs een uitgestoken hand besnuffelde. 
Ze kwamen met de groep mee op bed liggen en daar kon pleegvrouwtje voor het eerst Jochem aaien. Hij lag naast pleegpapa Emiel en van het aaien van Emiel, maakte ze een uitstapje naar de rug van Jochem. Natuurlijk ging hij weg, maar hij vond het stiekem ook lekker. Daarna lukte het op bed aaien steeds beter (meestal om 2 uur s’nachts) en ook Barend kon het niet weerstaan. Het werd vaste prik, een midnight knuffelsessie. Maar als de andere katten van bed gingen om te eten, drinken of plassen, voelen ze zich niet meer veilig. 
Jochem komt tegenwoordig ook op de bank en kan dan soms ook geaaid worden. 
Barend, met zijn piraten uiterlijk blijft meer op afstand en is het gelukkigst als hij weet dat pleegvrouwtje hem niet benaderd of aanraakt. Hij lijkt een flinke kater te gaan worden.
Samen spelen doen ze vaak en onstuimig (ook wel lomp) ze rennen dan door het huis en springen op, over of door obstakels op hun route. Vaak tikkertje, maar stoeien doen ze ook graag. Barend gooit zijn gewicht in de strijd, waarna Jochem gaat piepen in de hoop dat  zijn broer zijn grip verminderd en hij hem weer aan kan vallen. En hups, ze rennen weer door het huis, de trap op, over het bed, trap af…. Geweldig. En daarna kruipen ze bij elkaar voor een dutje.
Barend en Jochem zoeken een gouden mand waar ze steun kunnen vinden aan andere vriendelijke katten en/of bij mensen die weten dat ze nauwelijks kunnen aaien en dat helemaal oke vinden. Met name Barend heeft behoefte aan de ‘no touch’ methode om zich te kunnen ontspannen in bijzijn van mensen. Niet geschikt voor kinderen, rustige tieners zou wel kunnen. Ervaring met katten is een must. Een afgeschermd balkon of volledig afgezette tuin is een must als je ze naar buiten wilt laten gaan. 
Ze zijn geneutraliseerd, gechipt, ingeënt, en meerdere keren ontwormd. Denk jij dit duo hun droomplek te kunnen bieden. Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel wat jij de jongens kan bieden en welke ervaring je hebt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Pip

Pip is een lief klein zwart poesje welke op straat is aangetroffen. Ze is door onze stichting van straat gehaald en verblijft nu al een aantal weken in een gastgezin.
Pip vond het in het begin wel wat spannend maar gaf al snel aan dat ze heel graag gekroeld en geaaid wilt worden en zoekt hiervoor uit haarzelf haar verzorgster op wanneer ze deze aandacht graag wilt. Verder gaat Pip graag haar eigen weg en speelt ze met andere katten.

Pip haar leeftijd word geschat op bijna 2 jaar en ze is vrij klein van stuk. Pip zal het erg leuk vinden om in haar nieuwe huisje naar buiten te kunnen of om lekker vrij rond te lopen in een afgezette tuin. Ook een kattenvriendje zal ze erg leuk vinden(bv Maartje die in hetzelfde gastgezin verblijft) en hondjes kent ze in haar gastgezin.
Pip is gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt en ze verblijft momenteel in een gastgezin in Pannerden! Heb je interesse in haar? Stuur dan een mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel hoe jouw gouden mand eruit ziet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Lucie en Lie

Halloooooo 😺
Wij zijn de twee zusjes Lucie en Lie ( geboren rond 13-10-2023) en zijn op zoek naar ons eigen gouden mandje. 

Lucie
Ik ben Lucie en een enorm aanhankelijk knuffelkontje. In de ochtend begroet ik mijn pleegouders als ze wakker worden en ik hang eigenlijk het liefste de rest van de dag om ze heen. Ik heb maar drie pootjes. Toen ik in opvang kwam had ik vreselijke pijn: ik had een gebroken poot die in 90 graden stand stond, dus de beste optie was om mijn pootje te amputeren. Nou, ik merk daar echt weinig van. Ik klim op de hoogste krabpaal, ik ren met iedereen mee en ben de pittigste met spelen😸 Oh en eten, daar ben ik dol op. Ik lig graag samen met mijn zusje Lie in een heerlijk mandje, maar ik vind ravotten met haar ook geweldig. 

Lie
En ik ben Lie. Ik ben een heel zachtaardig poesje, kijk graag de kat uit de boom en ben een stuk voorzichtiger dan mijn zusje, maar als het helemaal veilig voelt en ik lig ergens heerlijk te relaxen, dan kom maar op met die kroeltjes. Ik ben heel blij dat ik samen met mijn zusje Lucie ben opgevangen. We willen voor altijd samen blijven. Ik hou er heel erg van om buiten te zijn, ik sta als eerste bij de deur als die open gaat naar buiten naar het catproof afgezette balkon. Heerlijk vind ik dat. Ik klauter dan in het hoogst hangende mandje, zit boven op de krabpaal of ik klim het kattentrapje op om boven op de kast te zitten. Met eten ben ik een stuk kieskeuriger, van natvoer houd ik niet en ook niet alle brokken lust ik. Ik weet gewoon wat ik wil😺

Wij zijn op zoek naar een gouden mandje, waar het personeel niet meer dan 4 dagen per week van huis is, waar we naar buiten kunnen in een catproof afgezette tuin. Lucie heeft maar drie pootjes en dan is zij kwetsbaarder als zij juist buiten een afgezette tuin loopt. Blafsnuiten weten we niet of we dat leuk vinden, maar zolang de blafsnuit in huis aan katten gewend is en lief voor ze is zal dat geen probleem zijn. Kleine kinderen, die rustig weten om te gaan met ons zal ook goed gaan. Lie zal het anders te spannend vinden.

Wij zijn gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd en verblijven op dit moment bij een gastgezin in Arnhem. 

Denk jij dat juiste mandje te hebben? Stuur dan jouw sollicitatiebrief met wat je te bieden hebt naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl.
Wie weet tot snel.
Pootje van Lucie en Lie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Cleo & Chloé

Even voorstellen…

Cleo
Ik ben Cleo, een echte “smoking” kater. Zo worden katten genoemd waarbij het, vanwege de tekening van hun vacht, lijkt alsof ze een smoking aanhebben. En ik moet zeggen: het staat me prachtig. Samen met mijn zusje en moeder ben ik gevangen op de Canadese Oorlogsbegraafplaats in Groesbeek. 
Ons andere zusje zat langs de kant van de weg en is gevonden door een wandelaarster, die haar heeft meegenomen en de dierenambulance gebeld. Zij hebben haar meegenomen.

Deze mevrouw is verder gaan zoeken naar meer kittens en kreeg van medewerkers van de begraafplaats te horen dat er nog een moeder zat met kittens, daarop heeft zij contact opgenomen met Stichting Poezensnuitjes gebeld en die zijn direct  gekomen om ons te vangen en een beter leven te geven. 
Op dat moment zaten wij daar niet op te wachten. Mensen waren vooral enge grote wezens. Omdat we erge honger hadden, hebben we ons toch laten vangen, samen met mama. We hebben toen ook afscheid genomen van haar omdat we al groot genoeg waren en niet meer bij haar dronken. Ik heb gehoord dat mama bij de dokter is geweest en dat wij geen (half) broertjes en zusjes meer zullen krijgen, daar zijn we blij om. Onze mama woont alweer een tijdje in haar eigen gouden mand.

Toen wij bij ons gastgezin werden gebracht wilden we de eerste paar dagen alleen maar in een hoekje van de bench zitten en blazen naar de mensen. We waren letterlijk niet zonder handschoenen op te pakken. Gelukkig kregen we lekker eten, water en speeltjes van ze zodat we ons meer op ons gemak gingen voelen. 

Nu mag ik!

Chloé
Ik ben Chloé. Mijn broer mag dan wel opscheppen over zijn “smoking”, maar als hij een smoking draagt dan ben ik gekleed in een zwarte galajurk met een wit accentje in de hals. Volgens pleegvrouwtje lijk ik op Frummel van de Staatsloterij reclame van een paar jaar geleden. Nou, ik weet niet wie die Frummel is, maar hij/zij moet dan wel prachtig zijn… 
Toen ik gevangen werd was ik te klein en te licht voor mijn leeftijd en ik had een ontstoken oogje. Omdat ik ook niet wilde eten moesten ze mij, behalve mijn oogje zalven, ook dwangvoeren.

Door al die vervelende handelingen duurde het lang voordat ik mijn gastouders ging vertrouwen, maar nu vind ik ze oké en ga zelfs graag op schoot liggen. Op dit moment is eten mijn favoriete hobby en is mijn oogje ook volledig hersteld. Ik zal waarschijnlijk wel aan de kleine kant blijven.
Inmiddels zijn we er dus achter gekomen dat mensen toch wel leuk zijn en dat ze heel lekker kunnen kriebelen. 

In afwachting van onze eigen gouden mandjes verblijven wij in Wijchen bij heel aardige mensen. Zij zijn echter al in dienst bij 5 soortgenootjes en er verblijven daar tijdelijk nog 2 ex-opvangertjes. Wij zoeken saampjes eigen personeel voor goede catering en speel- en knuffelsessies. 
Onze geschatte geboortedatum is 15 september 2023. Wij zijn 2x gevaccineerd, gechipt en geneutraliseerd. 
Op dit moment plast Chloé af en toe buiten de bak, vooral in de (slaap)mandjes. Ze is medisch helemaal onderzocht inclusief een echo maar er is geen medische oorzaak gevonden. Waarschijnlijk is ze stressgevoelig en zorgt het grote aantal katten in het gastgezin ervoor dat ze dit doet. We gaan ervan uit dat dit overgaat in een minder drukke omgeving met nieuwe mandjes. 
Daarom zoeken we voor Cleo en Chloé een rustig huishouden, zonder kinderen, blafsnuiten of andere poezensnuitjes. Een veilig afgezet balkon of tuin is ook een pré.

Heb je interesse in deze leuke broer en zus? Stuur dan een mail naar  mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel wat je hen te bieden hebt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.


Dani, Daantje en Didi

Wij zijn Dani en Daantje, en ons zusje Didi.
Op 22 augustus 2023 zijn wij geboren.
Helaas hebben we in het begin behoorlijk lopen snotteren en niezen, en hadden ontstoken oogjes, daarvoor moesten we behandeld worden en dat vonden we echt helemaal niks.
Het duurde daarom ook even voor we die mensensnuiten vertrouwden.
Maar inmiddels zijn we helemaal om.

Dani

Dani, als grote broer mag beginnen met vertellen:
Ja ik ben de grote broer, en dus ook haantje de voorste met alles. Ik was ook als eerste om en heb mijn zusjes geleerd dat die mensensnuiten eigenlijk ook best heel lief zijn. Behalve dat ze voor lekkere hapjes zorgen hebben ze ook heerlijke kriebelhanden, daar kan ik maar niet genoeg van krijgen. Ik kruip ook in alle kasten, zodra ze open gaan zit ik erin, het is dus wel eens voorgekomen dat pleegvrouwtje mij kwijt was, zat ik nog in de kast.😸

Daantje

Ik ben Daantje, het zusje van Dani, ik ben maar een klein ding, maar was in het begin wel heel fel.
Nu niet meer hoor, ik laat me graag aaien. Wat ik ook leuk vind is pleegvrouwtje voor de voeten lopen.
En ik ga vaak op mijn rug liggen zodat ze mijn buikje gaat kroelen, en dat pak ik haar hand vast en schop er keihard tegenaan met mijn achterpoten, lachen hoor, ze trapt er elke keer weer in

Wij spelen heel veel buiten, dat vinden wij helemaal geweldig. Dat buiten moet wel afgeschermd zijn, los op straat lopen vindt pleegvrouwtje geen goed idee. Hier spelen wij in de grote kattenren, en beleven daar veel plezier.
Wij hebben besloten dat we voor altijd samen willen blijven, maar onze grootste wens is dat ons zusje Didi met ons mee mag.

Didi

In tegenstelling tot ons is Didi nooit helemaal beter geworden maar is ze een chronische snotteraar gebleven.
Daar heeft ze zelf gelukkig geen last van, ze speelt en stoeit net zo hard met ons mee.
Didi ligt het liefste bij pleegvrouwtje, ze is dol op knuffelen, en houdt pleegvrouwtje goed vast als ze doorheeft dat ze op wil staan.
Als het aan Didi ligt blijft pleegvrouwtje de hele dag op de bank zitten, zodat zij naast en op haar kan liggen😻

Alleen voor bezoek verstoppen we ons altijd, dat blijven we toch nog steeds spannend vinden, vooral Didi.
Het kan dus zomaar zijn dat de mensen ons niet zien als ze kennis komen maken, maar pleegvrouwtje zal dan alles uit de kast halen zodat we ons toch laten zien. Maar hierdoor weet ze ook dat wij tijd nodig hebben om in een nieuwe mand te moeten wennen.
We zullen echt niet meteen komen knuffelen. Iemand met veel geduld hebben wij dus nodig. Maar we beloven dat je er ook veel voor terug gaat krijgen!
Wij zijn geneutraliseerd, gevaccineerd en gechipt. Wij zoeken dus een gouden mand met een veilig afgezette tuin waar wij niet uit kunnen komen, of een grote kattenren. Het liefste geen kinderen, we zijn bang dat we dat te druk vinden. Een blafsnuit liever ook niet.
En bij rustige mensen met veel geduld.
Denk jij deze gouden mand voor ons te hebben? Stuur dan een mailtje naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Wij lezen heel graag meer over de mand die jij ons kan geven.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

.

.

zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.