Poezensnuit zoekt thuis

 

Lees ook onze  Voorwaarden van plaatsing

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.

.

.

Lulu en Eva

Hoi allemaal!
Mijn naam ik Lulu en op 1 juni zijn mijn prachtige kindjes geboren. Nu is de tijd gekomen om op zoek te gaan naar gouden mandjes. En ik wil graag samen met mijn dochtertje Eva naar die ene gouden mand verhuizen.
Ik ben een enorme knuffel en zoek je graag op. Iedereen noemt me niet voor niets knuffelkont en lieverd. Als ik je erg mis, roep ik je. Fijn hé, dan vinden we elkaar heel snel en kunnen we lekker knuffelen! In mijn vorige mandje mocht ik altijd naar buiten, waardoor ik dat gewend ben en niet meer zonder kan. Ik moet dus lekker naar buiten kunnen in een rustige wijk of grote afgezette tuin. Nu mijn kindjes groter worden geniet ik van alle rust en aandacht. Er is gezorgd dat ik nooit meer kindjes kan krijgen, waardoor ik van mijn welverdiende rust kan genieten. Kleine kinderen zijn erg druk voor mij en daarom geen goede match. Eva houdt erg van spelen en ontdekken, maar ook van lekker slapen. Soms ben ik haar kwijt en dan zit ze ineens boven op de kast te slapen! Kleine ondeugd….
Wij zijn dus een heerlijk stel samen, en zijn ook dol op elkaar.
Heb jij de gouden mand voor ons tweetjes? Stuur dan je mailtje naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl Kopjes Lulu en Eva

.

.

Sammie en Zoë

Hoi wij zijn Sammie en Zoë, broer en zus geboren op 1 juni 2018.
Wij zijn avonturiers die alles durven en samen doen, maar vooral lekker klimmen, rennen, spelen en slapen. En omdat het moet, ook nog af en toe een lekker hapje eten. ?? Als je thuiskomt, springen we meteen op schoot of zachtjes met onze pootjes tegen je been. Knuffelen is toch echt de beste begroeting! Wij zijn actieve lieverds die een gouden mandje zoeken waar we lekker onze energie kwijt kunnen.
Mogen wij samen bij jou komen wonen?
Stuur je mailtje naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en wie weet kunnen we dan snel met elkaar knuffelen.

.

.

Ellie

ellieMijn naam is Ellie, geboren op 1 juni 2018.
Ik ben een nieuwsgierig snuitje die altijd vooraan staat om maar niks te hoeven missen.
Een kleine avonturier die altijd op ontdekkingstocht is.
Ik vind het ook heerlijk om met je te knuffelen en te spelen.
Het zou leuk zijn als ik met mijn zusje Lara naar een gouden mand mag verhuizen, en anders moet er al een jong speels soortgenootje in huis zijn die ik mee kan nemen op mijn ontdekkingsreizen, en waar ik heerlijk mee kan spelen en samen in een mandje kan slapen.
Denk jij dat ik prima bij jullie pas, stuur dan je cv naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

.

.

Lara

laraHoi mijn naam is Lara, geboren op 1 juni 2018 Ik ben op zoek naar mijn gouden mandje.
Een mandje met heerlijke knuffelhanden, en waar ik heerlijk mag spelen.
Ik zou het leuk vinden als ik mijn zusje Ellie mee mag nemen naar mijn gouden mand, en anders wil ik een leuk jong speels soortgenootje, die mij meeneemt op avontuur.
Zou je wel met mij kennis willen maken ? Stuur dan je mailtje naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en wie weet zien wij elkaar binnenkort dan wel 🙂

.

.

.

..

.

 

Paco en Guapo

 

Hoi, wij zijn Paco en Guapo, twee mooie jongens, eind mei geboren. We mogen alvast op zoek naar onze gouden mand, hoewel we nog wel een paar weekjes bij mama zullen blijven. We zijn twee heerlijk speelse mannekes, even knuffelen vinden we best leuk, maar dan gaan we snel weer spelen hoor! En we zijn vooral ook heel lief als we slapen Toen we werden gevonden waren we best heel bang, maar we hebben al snel geleerd dat mensen helemaal niet zo eng zijn. Maar we schrikken soms nog best wel eens van harde geluiden of als we ineens iets zien. Ik, Guapo, ben dan al snel weer heel stoer, maar Paco vindt het dan echt eng, en blaast of rent weg. Pleegvrouwtje weet hem dan wel altijd weer snel gerust te stellen, maar hij zou het fijn vinden als hij in een rustige mand komt te wonen, zeker kleine kinderen zijn waarschijnlijk veel te druk voor hem. We vinden het leuk als we samen in onze gouden mandje komen te wonen, maar kunnen eventueel ook best apart wonen, als er dan maar een andere leuke poezensnuit is om mee te spelen.
Interesse in ons? Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

.

.

Pepita

pepitaHoi ik ben Pepita. Mooie naam hè? Maar mijn pleegvrouwtje noemt me ook vaak Popje, omdat ik zo’n klein poesje ben. Ik weeg op dit moment maar
2,5 kilo. Waarschijnlijk heb ik al heel jong kittens gekregen en heb steeds al mijn energie aan mijn kindjes gegeven en ben dus zelf niet veel meer gegroeid. Mijn pleegvrouwtje vermoed dat ik tussen de 2 en 5 jaar oud ben. Ik ben een heel lief rustig meisje, ik speel haast niet.
Mijn pleegvrouwtje denkt dat dat best wel eens zou kunnen zijn omdat mijn twee jongens me veel energie kosten, en dat als ik geen slagroom meer voor ze hoef te maken, dat ik spelen best wel eens erg leuk zou kunnen vinden. Ik word ook graag geaaid en geknuffeld, maar lig (nog) niet graag op schoot. Ik hou erg veel van mijn twee kindjes en zorg goed voor ze, maar ik zou het niet erg vinden als ik naar een andere gouden mand ga dan zij, eindelijk tijd voor mezelf! Ik reageer niet heel erg op de snuitjes die hier wonen, dus waarschijnlijk kan ik wel wennen aan
poezen- of blafsnuitjes die al in mijn gouden mandje wonen. En als ik daar naar buiten zou kunnen zou ik dat heel fijn vinden.
Denk jij een fijne mand voor mij te hebben? Stuur je mailtje dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

.

.

De Nuland familie, oftewel de Ennetjes 

Mama Nini en haar kittens Nono, Néné en Nana werden van straat gehaald toen de kittens ca. 2 weken oud waren. Mama Nini is van september vorig jaar. Een tienermoedertje dus, zoals helaas zovelen. Maar wat deed ze ’t goed! Ze zorgde dat de buikjes van haar kleintjes goed gevuld waren, ze hield ze lekker warm en was als een tijgerin als ze meende dat haar kroost gevaar liep.
Haar kittens zijn rond 5 mei geboren. Drie heerlijk actieve deugnietjes die er helemaal klaar voor zijn om elders de boel op stelten te zetten.

Bij interesse: stuur een email naar cari@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel ons wat je de snuitjes te beiden hebt.

nonoNono:

Ik ben Nono, de grote broer. Mijn beide zusjes zijn wat kleiner dan ik, maar ja, dat zijn ook meisjes hè… Niet dat dat wat uitmaakt hoor, want ik kan ontzettend leuk met ze spelen, het zijn allebei gelukkig geen piepers. Ik stoei niet alleen met mijn zusjes, ook met pleegvrouwtje wil ik wel een robbertje ‘vechten’. Daar zijn mijn zusjes nog nét iets te verlegen voor. Of zouden ze gewoon wat zachtaardiger zijn …..

.

.

nanaNana:

Ik ben Nana, het evenbeeld van mijn mama. Ik ben iets kleiner dan mijn broer, iets groter dan mijn zusje. Ik ben ook gek op spelen en klimmen en zo. Altijd wat te beleven met mij . Knuffelen is ook leuk, maar als ik wakker ben, heb ik daar meestal niet zoveel tijd voor .

.

.

.

NénéNéné:

Ik ben Néné, de kleinste. Maar ik doe niet voor mijn broer en zus onder hoor, ik ben ook héél stoer . Ik lijk als 2 druppels water op mijn broer. Pleegvrouwtje noemt ons zwart tabby, want wij hebben dezelfde mooie tekening in ons jasje als mama en Nana. Of dat zo blijft, weten we helaas niet, we kunnen de glazen bol niet vinden…

.

.

.

.

.

.

 

niniNini:
Ik weet niet zo goed wat ik zeggen moet….  Ik ben niet “the bundle of joy” die mijn kittens zijn. Ik ben niet vrolijk, niet het zonnetje in huis. Ik zorg voor mijn kleintjes en ik bescherm ze en verder weet ik even niet wat ik moet. Het plan was dat ik, als mijn kleintjes groot genoeg waren, naar een schapenboerderij zou gaan, waar mijn vrienden uit Nuland ook heen zouden gaan. Maar dat is van de baan en nou zijn mijn vrienden ook nog spoorloos verdwenen en is er dus niemand meer om naar terug te keren. Wat moet ik nou? Ik weet het dus even niet…

Nini durft mensen nog niet te vertrouwen, dus ze zoekt iemand met veel geduld die haar een kans wil geven.

.

.

.

.

.

Doortje

DoortjeDoortje zoekt haar eigen mandje!

Hallo, ik heb goed nieuws voor jullie!
Ik, Doortje, mag namelijk alvast op zoek naar een eigen mandje en dan bedoel ik dus echt een EIGEN mandje. Ik deel niet graag en zeker niet met poezensnuiten, nonono!
Een lieve blafsnuit kunnen we over praten, maar die moet dan wel accepteren dat IK altijd de 1e keus in alles heb 😎.

Waarom ik zeg “alvast”? Nou, dat komt omdat ik nog in onderzoek ben. Ik heb namelijk een probleempje met mijn huid. Ik was – en dan druk ik ’t zachtjes uit – niet moeders mooiste toen ik in opvang kwam. Ik had een rooie kale huid met wondjes, vooral aan mijn nek en hoofd en ik barstte van de jeuk. Door alle verwarrende info van mensen die mij al langer kenden, werd er in eerste instantie ingezet op een vlooienallergie. Helaas, wat al wel te verwachten was, was het probleem hier niet mee opgelost. Ik was inmiddels door de prikken die ik gehad had, wel weer een mooi meisje geworden, maar toen die uitgewerkt waren, begon de jeuk opnieuw 😱.
Nu krijg ik al ruim 2 weken bijzondere brokjes (hypoallergeen zegt pleegvrouwtje) en het lijkt erop dat daar het probleem zit. Mijn eten dus. Nou vind ik dat zelf niet zo’n probleem, want ik wil toch niet bij andere poezensnuiten wonen, dus bijzonder voer is best te regelen. Maarrrrrrr…. ik hou ook van LEKKER eten en van de bijzondere brokjes word ik niet heel erg blij. Er moet dus nog verder gezocht worden wat ik allemaal WEL kan eten. Pleegvrouwtje zegt dat dat helemaal niet zo moeilijk is, en zij wil daar heel graag mee helpen. Het punt is dat het wel allemaal veel tijd kost om erachter te komen en dat is nu juist iets waar IK problemen mee heb. Ik zit namelijk nogal eenzaam opgesloten. Die andere poezensnuiten hè… die hebben verdorie bijna het hele huis en buiten ook nog en ik zit hier maar…. Snap je nou waarom ik een hekel heb aan andere poezensnuiten 😡! De nachten zijn wel heel gezellig, die breng ik samen met pleegvrouwtje door 😻.

Ik zou dus heel graag gaan wonen bij iemand of meer iemanden die geen hele snuitenkolonie hoeven, maar genoeg hebben aan 1 fantastische, super aanhankelijke jonge poezensnuitdame van een jaar of 4, 5 die gezellig tegen je proet, altijd in is voor een leuk spelletje, knus op schoot komt en je vele natte neuzen geeft (ik doe niet aan kopjes, ik doe aan neuzen, dat vind ik veel gezelliger 😉) Kleine mensensnuiten die mij met respect behandelen, zijn ook welkom.
Ik ben in het verleden altijd veel buiten geweest, maar als ik bijzonder eten moet, wordt dat misschien wat lastig. Een afgezette tuin zou fijn zijn….

Denk jij dat wij elkaar kunnen geven wat we beiden nodig hebben, aarzel dan niet en stuur een mailtje naar cari@stichtingpoezensnuitjes.nl met daarin wat info over jezelf, je verwachtingen en natuurlijk ook wat ik mag verwachten..

Dikke natte neus!
Doortje

.

.

Hannah en Robin(Besproken tot nadere kennismaking)

Ha Mensensnuit!
Hannah en RobinIk (Hannah) hoorde dat ook wij op zoek mogen naar ons gouden mandje,
daarom stel ik ons even voor. Robin, mijn grote broer, en ik zijn
omstreeks 5 mei geboren en hadden een slechte start. Wij werden gevonden
zonder mama en hadden erge honger. Gelukkig werden we mee naar huis
genomen. Hier kregen we allemaal knuffels en al het lekkere eten dat we
maar konden wensen. Wij vinden het heerlijk om op schoot te komen
knuffelen, klauwen en sabbelen. Ons motortje draait dan op hoge toeren!
Robin is nog aan het oefenen om zelfstandig brokjes te eten. Ik ben een
grote meid en laat Robin zien hoe het moet, hij snapt al dat je geweekte
brokjes ook lekker kan op eten! Robin is wel kampioen natvoer eten en
kattenmelk drinken! Kijk maar naar zijn vieze papsnuit, haha. Door onze
achterstand is het belangrijk dat er goed op ons gelet wordt om te
zorgen dat wij voldoende eten.
Wij doen alles samen: lekker knuffelen, slapen, spelen, eten, klimmen en
zelfs naar de kattenbak gaan! Een gouden mandje voor ons tweeën is dus
wat wij zoeken. Aandacht vinden wij heerlijk, want daar kan je nooit
genoeg van krijgen. Wij zoeken dus een huisje waar wij lekker veel samen
met jullie mensensnuiten kunnen doen. Kleine mensensnuiten zijn geen
probleem. Als ze groot genoeg zijn, kunnen wij samen spelen! Gaaf joh!
Robin zit vol energie en houdt ervan om lekker te rennen, klimmen en
spelen. Na een paar rondjes rennen vind ik het sneller genoeg en houd ik
ervan om samen te knuffelen. Als Robin is uitgeraasd, klimt hij er
vanzelf bij en is hij weer lekker rustig. 😉 Dus: eerst lekker samen
spelen en dan samen bijkomen op de bank?
Zijn jullie ons gouden mandje?
Stuur je cv dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

.

.

 

kingKing:(Besproken)
Ik ben een rustig katertje dat zich prima kan vermaken. Spelen met broer Louie of zusje Yede vindt ik erg leuk. Ik vind grote mensen helemaal niet eng en speel graag samen of lekker knuffelen. Als ik moe ben kom ik bij je op de bank slapen of zomaar ergens in de kamer. Als je mij dan zachtjes kriebelt ga ik lekker spinnen. Ik hoop dat ik samen met mijn zusje Yede geplaatst kan worden.

.

.

.

.

.

yedeYede:(Besproken)
Ik ben het enige meisje en gedraag me dan ook als een echte prinses. Ik ben een pienter meisje en wist al meteen hoe het loopwiel hier werkt en die gebruik ik dan ook graag. Spelen met mn broers vind ik super leuk.
Als ik moe ben kom ik gezellig bij je op de bank slapen en zachtjes kriebelen vind ik heerlijk. Ik ben wel een meisje met een eigen mening en houd nog niet zo van getil en getut aan mn lijf. Ik hoop dat ik sammet broer king mag blijven, want wij spelen en slapen graag samen.

Heb je interesse stuur dan je verhaaltje naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

.

.

Pepper en Pixie(Besproken)

 

 

 

 

Ze waren pas een paar uur jong toen ze bij ons kwamen, achtergelaten door de baas van hun mama na de keizersnede bij de dierenarts.
Niet welkom dus, maar bij ons wel !!
Vanaf het begin flessenkittens, dus heel erg mensgericht.
Ze zijn op 18 mei 2018 geboren en gaan nu samen op zoek naar hun toekomstige gouden mand.

Wat een heerlijk stel kittens! Pepper is een rustige jongen, hij kan heerlijk spelen met zijn zusje of pleegbroertje. Hij kan heerlijk knuffelen met je en pakt dan heel zachtjes je gezicht vast met zijn kleine pootjes. Pepper slaapt ook graag in een mandje, terwijl iedereen nog speelt, ligt Pepper alweer te slapen in een mandje of opgerold op een dekentje. Pixie daarentegen is een kleine hittepetit, ze raced door het hele huis, valt de honden speels aan, speelt met alles wat los en vast zit. Pixie wordt niet graag hoog in de lucht getild en laat dat ook zeker weten. Optillen is geen probleem als het maar een functie heeft zoals knuffelen (niet te lang graag want dat gaat van haar speeltijd af) of eten. Ze geeft graag kopjes tegen je kin. Eten is ook een noodzakelijk kwaad voor Pixie, ze eet precies genoeg om vervolgens weer te gaan spelen. Pixie is een genot om naar te kijken! En met Pepper kun je heerlijk kroelen. Een perfecte combinatie!

Ze kunnen dus prima geplaatst worden bij honden en ook met kinderen is totaal geen probleem.
Echt gezinssnuitjes dus.
Denk jij de perfecte gouden mand voor deze twee lieverd te hebben stuur dan een mailtje naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

.

.

Bello en Bodi (besproken)

Bibi is op straat gevonden en kwam hoogzwanger bij ons.
Op 12 mei 2018 beviel ze van drie prachtige en gezonde kittens, Bello, Bodi en Babs.
Ze zijn nu nog te jong om te verhuizen, maar we gaan al wel vast op zoek naar hun toekomstige gouden mandjes. Bibi en Babs hebben inmiddels hun mandje gevonden.

 

 

 

 

 

Bello en Bodi (Samen besproken)

Bello en Bodi willen graag samen blijven, twee tegenpolen qua karakter maar de beste vriendjes van elkaar.
Bello is de grote deugniet, voor niets en niemand bang, en hij haalt de gekste streken uit. Een geweldige clown 🙂 Bodi is rustig en verlegen, maar met zijn broertje in de buurt durft hij wel, hij volgt Bello in alles.
Twee heerlijke knuffels en echte gezinssnuitjes.

 

De kittens zijn inmiddels gevaccineerd en gechipt en besproken.

.

.

Fleur (Besproken)

fleur.

Hallo mijn naam is Fleur, en ik ben ongeveer drie jaar jong.
Ik zoek mijn eigen gouden mandje, zonder andere poezensnuitjes en geen blafsnuiten.
Ik vind het heerlijk om geknuffeld te worden, en lig ook graag bij je op bed.
Het zou fijn zijn als ik na gewenning (minstens zes weken) lekker naar buiten mag.
Ik kan ook prima met kinderen.
Wie heeft dit gouden mandje voor mij?
Mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl En wie weet kunnen we binnenkort kennis maken.

.

.

.

.

.

.

***

.zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.

Advertenties