Poezensnuit zoekt thuis

Lees ook onze  Voorwaarden van plaatsing

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.
Wij “reserveren”  geen snuitjes als ze nog niet ter adoptie zijn.

.

.

Dees

DeesLieve Dees,

Wat ben je toch een prachtige kleine meid! Zo zacht, maar wat kun je ook lekker vel spelen. 🙂

Je kwam helemaal bang binnen…. Meldsters Sylvana en Gaby gaven niet op en hebben je na weken lang voeren toch eindelijk kunnen vangen. Geweldig! We zijn jullie twee zo dankbaar! Dees is namelijk het zusje van Gipsy en Jodie. Deze twee hebben de dames ook al eerder gevangen en bij ons gebracht. Bij Dees duurde dat een maand langer. Dees zwierf daardoor nog een tijdje helemaal alleen rond en we hebben geen flauw idee wat ze allemaal heeft mee gemaakt…☹

Daar zat je dan, ineens in een groot huis, in een bench, met allemaal gekke nieuwe geurtjes en grote huiskat Freddie, die nou niet bepaald lag te springen dat er weer een nieuw kitten bij kwam. Toen werden Donnie en Jodie ook nog geadopteerd. Toen was je helemaal zonder leeftijdsgenootjes…. maar na een tijdje in de bench gezeten te hebben en aan je nieuwe omgeving gewend te zijn, stapte je uit de bench en ging op onderzoek uit. … en ja hoor jij en Freddie begonnen elkaar toch wel aardig te vinden, al bleef Freddie tussendoor nog blazen. Dat hield je niet tegen en zo begonnen jullie op z’n tijd ook met elkaar te spelen. Meestal gebeurd dit s avonds, vlak voor dat wij naar bed gaan.

Je weet in ieder geval hoe je met dames op oudere leeftijd moet omgaan. Je stelt je onderdanig op als Freddie aangeeft dat ze er geen zin in heeft, maar durft haar ook uit te dagen.

Je speelt met ons en als je even je bange momentjes los laat, kom je ook heerlijk knuffelen. Je motortje gaat in ieder geval direct aan.

As je nog in speelmodus bent kun je ineens uit het niets gek uit de hoek komen en dan sla je alle vier de pootjes om onze arm heen en begin je te bijten. Niet hard, maar je tandjes zijn wel scherp laten we maar zeggen hihi. Je bedoeld het in ieder geval niet gemeen, maar weet soms niet waar je het moet laten. Als we thuis komen, verstop je je eerst  achter de bank en dan duurt het even tot je ontdooid en door hebt dat wij het zijn en het niet zo eng is. Wel moeten we je nog rustig benaderend, het blijft allemaal nog erg spannend. Gelukkig geeft Freddie het goede voorbeeld met haar relaxte houding.

Voor Dees zoeken we een fijn huisje waar ze op latere leeftijd naar buiten zou kunnen in een rustige omgeving of een goed afgezet balkon.
Blafsnuitjes kent ze niet, maar met andere poezensnuitjes kan ze zeker.
Wij plaatsen haar daarom ook alleen in een gouden mand waar al een snuitje woont van  maximaal 5 jaar oud die  het nog erg leuk vindt om te spelen en lekker te stoeien.

Wie heeft het gouden mandje voor dit prachtige lieve schattige poesje?

Dees is geneutraliseerd, gevaccineerd en gechipt en geboren rond 1 juni 2020.

Zou jij Dees graag als huisgenootje willen hebben, en heb je voldoende geduld.
Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel wat je haar allemaal te bieden hebt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Toshi en Yoshi(Besproken)

Toshi en YoshiHallo, wij zijn Toshi en Yoshi, geboren rond 20 mei 2020 en wij mogen op zoek naar onze gouden mand!
Jullie weten vast nog wel dat het een tijdje mocht duren voordat wij de vangkooien inliepen van stichting poezensnuitjes.
Eerst Toshi, en een paar weken laten ook Yoshi.

Toshi was al vrij snel gewend in huis, zijn zusje Yoshi had wat langer nodig, maar inmiddels komt zij bij pleegvrouwtje de nodige knuffels en kriebels halen.
Broer en zus zijn erg gehecht aan elkaar, en daarom is ook besloten om een gouden mandje te zoeken voor hun twee samen.

Wat zoeken zij in een mand..
Iemand die hun alle tijd geeft die ze nodig hebben. Yoshi is bij pleegvrouwtje om,visite vindt ze nog altijd heel spannend en laat zich dan ook nog niet vaak zien of aaien. Ook blijft ze soms wat schrikkerig als je snel loopt of onverwachts beweegt.

Een rustig huishouden, zonder blafsnuitjes,die kennen ze niet.

Bij kleine kindjes is geen goed idee, gezien ze nog weleens hard hun affectie laten blijken met hun tandjes. Ze hebben nog niet helemaal in de gaten dat die tandjes wat scherp zijn voor een mensenhand 😉

Hier kunnen zij niet naar buiten, en dat vinden ze (nog) geen probleem, maar een mogelijkheid om veilig een frisse neus te halen is natuurlijk nooit weg.
Een plek waar ze lekker kunnen rennen,stoeien en ravotten, ze houden beiden van heel veel eten, en die calorietjes moeten weer verbrand worden.

Toshi en Yoshi zijn beiden gechipt,geneutralisseerd en gechipt.

Denk je hun de gouden mand te kunnen geven die ze zoeken, stuur dan een bericht naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel wat je deze 2 lieverds kunt bieden

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Sem en Pip(Besproken)

sem1

Sem

Hallo, wij zijn Sem en Pip en geboren rond 15 maart 2020. Wij mogen onze eigen gezamenlijke gouden mand gaan zoeken!

Sem is een je-weet-wel- kater. Prachtig zwart met witte voetjes, onderkaak en buik. Sem is een echte knuffelkont. Hij komt graag bij je liggen en vlijt dan zijn hoofdje op je schoot. Ondanks dat hij graag aandacht en liefde krijgt, ligt hij nauwelijks echt op schoot. Hij is speels, nieuwsgierig en zachtaardig. Hij rent regelmatig met zijn zusje Pip door het huis en stoeit er dan op los. Sem is ook heel erg slim! Hij is dol op zijn stuiterbal, pakt hem in zijn bek, loopt er de trap mee op en laat hem bovenaan de trap weer los. En dan er snel weer achteraan. Hij is bij pleegvrouwtje nooit buiten geweest maar onderzoekt af en toe wel de potgrond van de huisden 😂. Handen vind Sem prima, maar een mensenhoofd van dichtbij, daar rent hij voor weg.

pip

Pip

Pip is een verlegen meisje, met haar prachtige cypers-witte vachtje steelt ze de show. Ze is dol op haar broer en speelt graag en fanatiek met hem. Handen vindt ze vanaf het begin eng, maar met kleine stapjes gaat het steeds beter. Als ze op bed ligt kan pleegvrouwtje haar heerlijk aaien en dan gaat ze er ook volledig voor, inclusief buik. Pip is altijd een beetje op haar hoede en houd niet van onrust. Ze heeft wel een heel vriendelijk karakter, maar zoekt een baasje die haar met geduld, liefde en vertrouwen benaderd.

Sem en Pip zijn geneutraliseerd gevaccineerd en gechipt. Ze zijn geschikt om als binnenkatten te houden. Vanwege Pip haar angstige karakter kunnen zij alleen naar buiten op een goed afgezet balkon of veilig afgezette tuin(ren). Nagelverzorging vinden ze erg belangrijk, een goede krabpaal of krabton is daarom ernstig aanbevolen.
Een gezin met kinderen is niet geschikt voor ze.

Ben jij de mensensnuit met veel geduld, die broer en zus graag in huis wil nemen?
Stuur dan een mail waarin je zoveel mogelijk verteld naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
En wie weet mag je binnenkort kennismaken met Sem en Pip

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

.

***

.zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.