Poezensnuit zoekt thuis

Lees ook onze  Voorwaarden van plaatsing

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.
Wij “reserveren”  geen snuitjes als ze nog niet ter adoptie zijn.

.

.

Verna

VernaHallo ik ben Verna.
Ondanks dat ik nog niet zolang bij stichting poezensnuitjes ben, mag ik toch al op zoek naar mijn eigen gouden mand. Nou als ik eerlijk ben hoeft dat gouden niet hoor ,ik heb liever een zachte mand of zachte fleecedeken.

Jarenlang heb ik buiten gelopen, en meerdere nestjes kittens gekregen.
Gelukkig werden wij gevoerd door een lieve mevrouw. Zij heeft ook contact opgenomen met Stichting Poezensnuitjes om mijn vier laatste kittens en mij te komen helpen.

Ik ben een lieve en rustige dame die geschat is op een leeftijd van 5 jaar. Maar ik zou zomaar ouder kunnen zijn. Ik gedraag mij namelijk wel zo, mijn dagen bestaan uit eten, mijzelf poetsen, knuffelen en slapen. Omdat ik waarschijnlijk al veel nestjes heb gehad kan het ook zo zijn dat ik nu gewoon helemaal tot rust kom, want ik hoef niks meer, alleen maar aan mezelf denken.
En ik geniet dus volop van het warme binnen zijn met de heerlijke mandjes.

Wat ik zoek is een plekje voor mij alleen, die ik niet hoef te delen met andere poezensnuitjes en blafsnuiten. Waar personeel is die veel tijd en aandacht voor mij heeft, iemand die ook na de corona crisis nog steeds veel tijd met mij door kan brengen. En net als ik dol is op knuffelen.
Omdat ik dus ook erg geniet van mijn rust momentjes denk ik dat ik hele jonge kinderen niet zo prettig zal vinden.
Een plekje waar, zodra ik goed gewend ben, op een veilige manier naar buiten kan heeft mijn voorkeur.

Ik ben geneutraliseerd, gechipt en gevaccineerd.

Heb jij voor mij die zachte mandjes, tijd en knuffelhanden? Stuur dan een mail naar: mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
Vertel hierin wat jij of jullie mij kunnen bieden en wie weet gaan wij dan wel kennismaken met elkaar.

Tot snel kopjes Verna.

Ik verblijf momenteel in Elst (Overbetuwe)

.

.

Terry en Tess

Terry en TessHallo, mijn naam is Terry, ik ben een meisje en geboren rond 30 juni 2020.
Samen met mijn drie zussen ben ik gevangen in een tuin bij iemand.
We waren ontzettend bang voor mensen.
Ik mocht samen met mijn zusje Tess naar een gastgezin. We werden geneutraliseerd, gechipt en twee keer gevaccineerd, en daarna begon het echte socialiseren.
Onze pleegpapa Dexx heeft ons geholpen met alles. Zo waren er twee blafsnuitjes die we natuurlijk eerst voor geen meter vertrouwden, maar Dexx heeft ons laten zien dat ze niks kwaads in de zin hebben en erg lief zijn.
Dus dat obstakel was genomen. De andere poezensnuitjes Spikey en Waylon vonden we meteen erg aardig, Waylon ging ook lekker met ons spelen.

Ik ontdekte meteen de grote papegaai en kan er nog steeds uren naar kijken, en ook de vissen en slakken in de aquariums vind ik erg interessant.
Mijn zusje kijkt dan altijd graag mee.
Ik laat me volop knuffelen door pleegvrouwtje, op mijn buikje gekroeld worden vind ik het heerlijkste wat er is.
Mijn zusje vindt dat nog steeds allemaal veel te eng, ze is een kleine bangerik.
Maar ze is wel heel erg lief hoor, en samen vermaken wij ons prima.

Wij zijn al een tijdje in opvang, en ik ben er eigenlijk wel klaar voor om naar een gouden mand te verhuizen.
Al vind ik vreemde mensen nog steeds heel erg spannend. Door die corona komen er natuurlijk ook niet veel mensen over de vloer, dus we konden hier ook niet aan wennen.
Voor mijn zusje wordt het wel lastiger, zij durft zich nog steeds niet door pleegvrouwtje te laten aaien, ze komt maar niet over die angstdrempel heen.
Nu dachten wij: misschien zijn er wel mensen die het met ons willen proberen. Die heel veel geduld hebben om mijn zusje verder te socialiseren.
Het is dan wel handig als je hier ervaring mee hebt.
Wij vinden andere poezensnuitjes heel leuk, en blafsnuitjes die katten gewend zijn vinden wij ook geen probleem.
Jonge kinderen is niet zo handig, die kunnen druk zijn en veel geluid maken wat ons juist bang maakt.

Wij verblijven nu in een flat met een veilig afgezet balkon waar we niet vanaf kunnen vallen, het zou leuk zijn als we in onze nieuwe mand ook op die manier een frisse neus kunnen halen.
Het zal niet makkelijk zijn om een mand  voor ons tweetjes te vinden.
Als zich iemand meldt met de perfecte gouden mand voor mij alleen, waar al een jonge poezensnuitje aanwezig is, dan kunnen we daar altijd over praten.

Stuur je mail naar: mail@stichtingpoezensnuitjes.nl
En vertel daarin hoe jouw gouden mand eruit ziet, en welke ervaring je hebt met bange snuitjes.
Ik ga vast klaar zitten bij de mailbox.
Kopje van Terry

Wij verblijven in Nijmegen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Rolls en Royce (Besproken tot nadere kennismaking)

Wij zijn op zoek naar het ultieme gouden mandje voor Rolls en Royce

RoyceRolls en Royce waren nog klein toen ze in de berm op een brug gezien werden. Gelukkig werden wij meteen op de hoogte gebracht en nog diezelfde avond hebben wij ze gevangen en in opvang genomen. Twee ontzettende bange kittens, waarvan we het vermoeden hebben dat ze veel hebben meegemaakt.
Mensensnuiten vonden ze maar niks, maar de lekkere warme mandjes en het eten konden ze wel waarderen.
Rolls was als eerste om, en vond het heerlijk om gekriebeld te worden. Royce heeft dat allemaal even aangekeken, en besloot toen ook dat deze mensensnuit wel te vertrouwen was en langzaam liet hij ook zich kriebelen.
Toen ze eenmaal los in de groep konden samen met de andere poezensnuitjes kwamen ze echt helemaal los.
Al snel kwam Rolls steeds naast pleegvrouwtje op de bank liggen om te knuffelen. Royce kwam er ook vaak bij maar lag dan het liefste tegen haar benen aan.

Ze zijn bevriend met alle poezensnuitjes hier in huis, Royce heeft zelfs de taak als pleegpapa op zich genomen voor de kleine kittens. Rolls
Rolls stoeit liever met iedereen, maar deelt ook zijn slaapplekjes met alle vriendjes en vriendinnetjes.
Nog steeds ligt Rolls graag bij pleegvrouwtje op de bank om te knuffelen, hij duwt de andere snuitjes graag aan de kant om eerste rang te liggen. Royce heeft meer met de poezensnuitjes dan met mensensnuiten. Hij laat zich alleen aaien als hij dat zelf wil, hij kan er dan ook spinnend helemaal in op gaan. Maar als hij er genoeg van heeft of er gewoon geen zin in heeft deelt hij een pets uit met zijn nageltjes.

Ze zijn al een keer geplaatst geweest, maar helaas was dit niet het geschikte gouden mandje voor hun, en daarom zijn ze weer teruggekomen.
Daarom zoeken wij nu echt het ultieme gouden mandje voor hun.
Een mand met personeel wat veel geduld heeft en respect voor ze heeft. Die ze de tijd geven die zij nodig hebben om te wennen en het nieuwe personeel te vertrouwen. Voor Rolls en Royce zou het fijn zijn als er al poezensnuitjes wonen.
Wij zoeken geen mensen die hele dagen van huis zijn, want dat werkt niet in het voordeel bij het vertrouwen in elkaar krijgen.
Dus mensen die nu veel thuis zijn maar straks, als de corona ooit voorbij is, weer hele dagen van huis zijn zoeken wij niet.
Ook jonge kinderen vinden wij niet geschikt. Blafsnuiten kennen ze niet, en voor de zekerheid willen we ze daar ook niet bij plaatsen.

We weten niet zeker of Rolls en Royce broers zijn, we dachten eerst van niet, omdat Rolls veel kleiner is dan Royce. We hebben de geboortedatum van  Rolls geschat op 29 mei 2020 en van Royce op 29 april 2020.
Maar zelfs nu is Rolls nog steeds een stuk kleiner dan Royce, we denken dus ook dat Rolls gewoon een klein manneke blijft.

Rolls en Royce zijn heel graag buiten. Bij het gastgezin kunnen ze via een kattenluik altijd de veilig catproof afgezette tuin in, en dat doen ze dus regelmatig.
We zoeken dus ook een gouden mand voor ze waar ze, als ze helemaal gewend zijn, ook lekker naar buiten kunnen.
Vreemde mensen vinden ze beiden nog erg spannend. Als er bezoek komt zullen ze zich dan ook eerst verstoppen, maar dan ineens zie je ze om het hoekje gluren, en als ze door hebben dat het oke is dan komen ze tevoorschijn.
Ze zijn gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Wij hebben dus wel een wensenlijstje voor de twee jongens, maar dat doen we om te voorkomen dat ze wéér terug zouden moeten komen, dat zou wel eens een trauma voor ze kunnen worden, en dat willen we absoluut niet!
Als je veel tijd en geduld in ze steekt heb je straks twee vriendjes voor het leven.
Denk jij de geschikte mand voor Rolls en Royce samen te hebben?
Mail dan naar bianca@stichtingpoezensnuitjes.nl
En vertel in je mail wat je ze kan bieden, of je al poezensnuitjes in huis hebt en hun karakter, je werkzaamheden, of ze naar buiten kunnen, en of je ervaring hebt met bange snuitjes.
Wij proberen dan zsm te antwoorden.
Rolls en Royce verblijven in Nijmegen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

Truus(Besproken)

truus

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

.

.

.

***

.zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.