Poezensnuit zoekt thuis

 

Lees ook onze  Voorwaarden van plaatsing

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.

.

.

Lynah en Rozalee

LynahHallo lieve mensen, hier is Lynah, en ik heb geweldig nieuws want het is eindelijk zover…
Wij zijn klaar voor de volgende spannende stap in ons leven.
We mogen samen op zoek naar onze gouden mand-voor-twee.

Wij zijn dus Rozalee en Lynah, twee lieve nog hartstikke jonge en dartele
meiden, we zijn vorig jaar rond 1 mei geboren.

Voordat we wat meer over onszelf vertellen, willen we wel graag even kwijt dat we ons er van bewust zijn dat ons jasje heel mooi is en hoe fijn het is dat mensen ons
prachtig vinden, maar wij zoeken toch echt “díe mand” waar het personeel
ons adopteert om wie we zijn en niet alleen om hoe we er uitzien. (Al moeten ze zich
wel realiseren dat onze vacht heel veel verzorging nodig heeft.)

En dan nu over onze karakters.

Ik Lynah, ben het schildpadje (zo noemen ze mijn vacht want ik ben gewoon een poes hoor) en een echte dame. Nu ik mijn pleegvrouwtje vertrouw vind ik knuffelen erg fijn en ook het borstelen en kammen ga ik steeds prettiger vinden. Ik ben natuurlijk wel een echte dame, ik heb graag mijn haren netjes gekapt.

RozaleeMijn zusje Rozalee is wat meer verlegen en daarom ook wat afwachtender.
Ze vindt aaien fijn maar soms toch ook nog wel spannend. Dat laat ze dan merken door je een tikje te geven. Maar ze doet het wel netjes, zonder haar nageltjes te gebruiken, want hey, ook mijn zus is een dame.

Op het moment verblijven wij bij ons pleegvrouwtje in een speciale kattenkamer.
Omdat wij voorheen buiten leefden zullen we nog veel moeten leren, zoals bv wennen aan alle huiselijke geluiden bijvoorbeeld van televisie, magnetron en stofzuiger. Het is dus belangrijk dat ons nieuwe personeel dat begrijpt en ons ook de tijd geeft deze geluiden te leren kennen. Een rustig nieuw thuis zou daarom voor ons ideaal zijn. En als we dan in het begin ook nog onze eigen kamer krijgen met verstopplekjes, waar we rustig kunnen wennen en van waar uit we in ons eigen tempo ons nieuwe huis kunnen verkennen, dan zijn we helemaal blij.
Oh en als je ons dan ook nog in het begin ons eten wil komen brengen, op een mooi presenteerblaadje beloven wij dat we het, als we je eenmaal vertrouwen, gewoon zelf komen halen.

Dus ben jij degene die ons graag ziet om wie we zijn, heb jij het geduld om stap voor stap
ons vertrouwen te winnen wetende dat als we eenmaal om zijn, je er dan twee vriendinnen voor het leven bij hebt. Ben jij degene die ons het huiselijk leven wil leren kennen en het niet erg vind om ook nog eens onze vacht te verzorgen schrijf ons dan een gezellige mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl met wat je ons te bieden hebt.
Wij zijn geneutraliseerd, gevaccineerd en gechipt.
Onze voorkeur gaat uit naar een plek waar we veilig naar buiten kunnen, zoals een geheel afgezette tuin waar we niet uit kunnen komen (een gewone schutting klimmen we gewoon overheen), een grote kattenren, of een groot veilig afgezet balkon.
Wij wachten in spanning af, natuurlijk met gekapt haar, want dames zijn we.

Hopelijk tot snel, liefs Lynah en Rozalee

.

.

.

 

 

***

.zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.