Poezensnuit zoekt thuis

 

Lees ook onze  Voorwaarden van plaatsing

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.

.

.

Anne, Bella en Chico

Wij zijn Anne, Bella en Chico, geboren eind juni 2018. Ons pleegvrouwtje zegt dat wij op zoek mogen naar ons eigen hele speciale gouden mandje. Dat vindt zij zelf misschien nog wel spannender dan dat wij dat vinden. We moeten ons van het pleegvrouwtje ons dan ook even heel goed en zorgvuldig voorstellen.

In augustus zijn wij bij Poezensnuitjes terechtgekomen. We waren toen heel erg bang. We zijn inmiddels helemaal gewend aan het binnenleven. Het is vooral heel fijn dat er iedere dag weer lekkere hapjes voor ons klaarstaan. Ook de andere poezensnuiten hier vinden we heel erg gezellig. Vooral bij de grote pleegpapa’s hier in huis voelen wij ons veilig. Pleegvrouwtje daarentegen… Pff, dat weten we eigenlijk nog steeds niet zo goed. Daarom moeten wij van het pleegvrouwtje op zoek naar een mandje met heel geduldig personeel die ons de tijd geeft die wij nodig hebben.

Bella en Chico

bellaIk, Bella, ben de meest stoere van de drie. Vooral van de geur van eten word ik altijd heel nieuwsgierig. Als er eten in de buurt is, durf ik zelfs wel over het pleegvrouwtje heen te lopen. En soms laat ik me ook aaien. Niet vaak, maar als ik me laat aaien kan ik daar ook echt van genieten. Ook durf ik soms bij het pleegvrouwtje op bed te slapen. Op het randje. En alleen als ze niet te veel beweegt. Ik ben heel nieuwsgierig en heel speels. Ik doe heel stoer, maar stiekem heb ik een klein hartje. Tot slot moet ik van het pleegvrouwtje eerlijk vertellen dat je geen handdoeken of sjaals op de grond moet laten liggen. Dat vind ik zo lekker zacht om op te zitten, dat ik er dan stiekem nog weleens een plasje op wil doen. Ik ben gewoon zindelijk, hoor! Maar dat plast gewoon zo lekker zacht.

.

.

chicoIk ben Chico. Een verlegen, maar heel lief ventje. Spelen doe ik graag. Maar wel een beetje rustig. Als de andere kittens hier heel enthousiast en druk meespelen, laat ik me daar nog weleens door overdonderen en dan durf ik niet meer. Maar als pleegvrouwtje met mij eventjes apart speelt, dan kan ik er wel helemaal in opgaan. Ik ben wel heel nieuwsgierig en kom graag kijken. Mijn nieuwsgierigheid wint het alleen nog niet altijd van mijn angst. Dan blijf ik vanaf een afstandje toekijken. Ik heb deze week wel mijn eerste echte uitgebreide knuffelsessie gehad met pleegvrouwtje. Dat was stiekem heel fijn! En toen liet ik zo maar ineens mijn hele harde motor horen.

 

Wij willen heel graag samen geplaatst worden. Pleegvrouwtje zegt dat als je ons vertrouwen eenmaal gewonnen hebt, dat je dan vriendjes voor het leven aan ons zult hebben.

 

Anne

anneIk ben Anne. De bangste van het stel. Ik ben op zoek naar een rustig mandje met een sociaal jong soortgenootje. Een soortgenootje bij wie ik me veilig voel en aan wie ik me op kan trekken. Maar dat soortgenootje mag niet te druk zijn, want dan durf ik niet meer zo goed. Ik heb best al veel stappen gezet hier. Ik verstop me al niet meer op donkere plekjes en durf op mijn gemakje in dezelfde kamer als het pleegvrouwtje te liggen. Ook vind ik het fijn om op spullen en kleren te liggen waar de geur van het pleegvrouwtje in zit. Het liefst lig ik op haar tas of op de kleding die ze net aan heeft gehad en op de grond laat slingeren. Ook durf ik steeds vaker te komen kijken bij het eten, als het pleegvrouwtje erbij zit op de grond. Het zijn kleine stapjes, maar ik blijf ze wel zetten. Wil jij me helpen om het vertrouwen in mensen nog verder op te bouwen?

.

.

 

Anne, Bella en Chico zijn alle drie gechipt, gevaccineerd en geneutraliseerd. Ze zoeken rustige mandjes, met geduldig personeel. Ze kunnen niet met kleine kinderen en ook niet met honden. Met soortgenoten, groot en klein, gaat het wel heel goed. Heb jij dat éne mandje voor hen? Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl.

.

.   

Mats, Milky, Way en mevrouwtje Janssen

Hallo Iedereen,
Wij willen ons zelf even voorstellen.
Wij zijn Mats, Milky, Way en mevrouwtje Janssen.
We wonen hier met z’n allen, is hartstikke gezellig maar eigenlijk willen wij dol graag
verhuizen naar onze eigen gouden mandjes.

MatsMats

Ik, Mats ben de oudste van het stel ben geboren ergens rond 23 mei afgelopen lente.
Ik ben een rustig lief zacht sociaal kroel katertje, ben niet zo’n drukte maker. Kroelen dat vind ik heerlijk daar ga ik uitgebreid voor liggen dan kan ik lekker rollen en rekken en strekken… kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben gewoon een vrolijk sociaal snuitje.
Ik zoek een mandje waar ik veel aandacht krijg want ik loop graag de hele dag overal met je mee, een blafsnuit maakt mij niks uit dat vind ik wel gezellig. Wel wil ik graag een jong soortgenootje in mijn huisje hebben Milky zou wel erg leuk zijn). Lekker naar buiten om even een fris neusje te halen vind ik heerlijk. Ik ben gevaccineerd, gechipt, ontwormd en geneutraliseerd.

.

.

.

Milky.jpgMilky
Een telgje van familie de Wit, geboren rond 20 juni deze zomer.
Milky is een mooi lief wat verlegen poesje. Soms schrikt ze nog van onverwachtse geluiden of bewegingen maar als ze eenmaal door heeft dat dat die heerlijke kriebel dingen zijn komt ze los. Ze koppeltjeduikelt van genot onder het kroelen.. zo schattig. Ze vindt het heerlijk om in huis te zijn, lekker warm opgerold in een mandje, maar is ook maar wat graag buiten, lekker spelen en graven, om daarna haar nageltjes te vijlen aan de boomstronken.. Milky zal nog wat tijd nodig hebben als ze verhuist maar ze is onwijs leuk.
Milky zoekt een mandje met een leeftijdsgenootje, rustige mensen snuitjes met geduld, en een veilige tuin. Milky is gevaccineerd, gechipt, ontwormd en geneutraliseerd.

Mats en Milky willen ook best graag samen verhuizen.

Wil je Mats en/of Milky of hen samen een fijn huisje bieden mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel wat je hen hebt te bieden.

.

.
WayWay
Ook een telgje van familie de Wit, geboren rond 20 juni afgelopen zomer.
Way’tje is een mooi lief wat afwachtend katertje, vind het in huis ook nog wel spannend maar heeft ook ontdekt dat die kriebel dingen echt super fijn zijn, zijn motortje doet het hartstikke goed. Samen met de andere snuitjes spelen doet hij graag vooral met mevrouwtje Janssen, rennen, vliegen, duiken over elkaar heen… en weer om het hoekje loeren… om nog meer te springen en te rennen.
Way’tje is een bescheiden ventje en zal nog wat tijd nodig hebben na zijn verhuizing om te wennen aan alles.
Daarom wil hij graag samen met mevrouwtje Janssen verhuizen.. Way is gevaccineerd, gechipt, ontwormd en geneutraliseerd.

.

.

.

Mevr Janssen3Mevrouwtje Janssen
De kleinste en de jongste van het stel en is geboren ergens rond 22 augustus.. Mevrouw Janssen is een ondeugend vrolijk lief poesje, is nergens bang van of voor, een boerentrien is het. Rennen en vliegen met alle andere snuitjes, er gewoon boven op springen en dan kei hard weg rennen en om het hoekje zitten loeren, om dan weer heel hard springend voorbij te sjeesen. Geweldig spelletje vind ze dat vooral met haar vriendje Way.
Mevrouwtje Janssen zoekt een gezellig warm mandje want lief zijn en kroelen doet ze ook maar wat graag onze kleine Janssen. Ze wil graag aandacht dus is ze niet graag de hele dag alleen. Een tuin wil ze ook graag om een fris neusje te halen.
En ze wil heel graag samen met haar vriendje Way verhuizen.
Mevrouwtje Janssen is gevaccineerd, gechipt en ontwormd.

Wil je Way en Mevrouwtje Janssen samen een fijn huisje bieden mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel wat je hen hebt te bieden.

Kroeltjes van Mats, Milky, Way en mevrouwtje Janssen

.

.

 

Leia en Stephany

Hoi, wij zijn ook twee Waaltjes, zusjes Leia en Stephany, en ook wij mogen op zoek naar onze gouden mandjes! Dan willen jullie natuurlijk wel iets over ons weten, dus we stellen ons even voor.

 

stephany1Stephany

Ik ben Stephany en ik was de eerste die me door het pleegvrouwtje liet aaien. Daar heb ik wel even over gedaan hoor. Toen we bij ons pleegvrouwtje kwamen wonen waren we erg bang. Maar zij bleef rustig en zat vaak bij ons en heel langzaam gingen we haar vertrouwen. Na 3 weken kwam ik steeds dichter bij het pleegvrouwtje en kromde dan soms alvast mijn rug alsof ik geaaid werd, maar toch nog net niet. Toen raakte ze me wel een keertje aan en dat was tegelijk eng en lekker. En na een paar dagen was het gewoon alleen maar heel fijn om geaaid te worden, ik geniet ervan. Ik vind het nu ook fijn als ze mij oppakt en heerlijk knuffelt, maar op schoot liggen is het nog niet voor mij.

 

leiaLeia

En ik ben Leia en ik deed er het langst over om te bedenken dat mensen misschien best wel meevallen. Maar ook ik beloonde het geduld van het pleegvrouwtje en laat me nu aaien. Ik ben daar nog wel voorzichtig mee en schrik ook nog wel eens maar zolang het vrouwtje rustig blijft kom ik toch wel weer terug. Ik zag Luke (onze broer, die zijn gouden mand al gevonden heeft) iedere keer op haar schoot liggen, en dat zag er toch ook wel fijn uit dus ik ben heel voorzichtig stapjes aan het maken om dat ook te gaan proberen. Ik doe alles in die hele kleine stapjes, maar ook met kleine stapjes kom je uiteindelijk vooruit. Ik zoek wel een rustige mand want anders zou het wel eens wat teveel kunnen zijn voor mij.

 

Wij hebben bij ons pleegvrouwtje een prachtige kattenkamer om in te wonen, waar we heerlijk spelen met elkaar en de vele speeltjes en met het pleegvrouwtje als ze bij ons is. We begroeten haar als ze komt altijd met een uitgebreide knuffelsessie en een tweestemmig motortjes-concert, we genieten daarvan 😀 We schrikken best nog wel eens en hebben nog een hoop te leren maar als de mensen in onze gouden mand geduld met ons hebben en ons de tijd geven, hebben ze heerlijk speelse knuffels aan ons. Dus, wie wil onze zijdezachte vachtjes graag gaan aaien? Wij zijn er klaar voor! We kunnen eventueel naar een eigen gouden mand, zolang daar maar een andere poezensnuit is om mee te spelen. We hebben nog geen kennis gemaakt met blafsnuiten dus we weten niet wat we daarvan vinden. En kleine of drukke kinderen zijn niet geschikt voor ons. O ja, je wilt natuurlijk nog weten hoe oud we zijn. Heel precies weet de stichting dat natuurlijk niet, maar ze denken dat we eind juni geboren zijn. We zijn inmiddels gesteriliseerd en ook gechipt en gevaccineerd, dus helemaal klaar voor ons nieuwe leven!

 

Wil jij onze nieuwe mens worden? Stuur dan je sollicitatie naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl. Wij gaan uitkijken naar de mailtjes!

.

.

Wolfje en Birdy

DSC_1697_20181014_4517Hallo, ik ben Wolfje, een lieve knul en ben samen met mijn kleine vriendje Birdy op zoek naar een gouden mand.

Ze hebben mij zwervend op straat gevonden en wilden me helpen door me te laten castreren. Maar bij de dierenarts bleek dat mijn oogje niet goed was en ik daar erg veel pijn aan had. Het enige om van de pijn af te komen was mijn oogje laten verwijderen.
En het klopte, eindelijk was ik pijnvrij 🙂 Ik was mijn pleegvrouwtje zo dankbaar dat ik niet op kon houden met knuffelen.

Andere snuitjes vond ik maar helemaal niks, ik wilde pleegvrouwtje helemaal voor mezelf hebben. Tot de dag dat er drie kleine kittens bij mij op de kamer kwamen logeren, die vond ik eigenlijk best wel heel leuk 🙂

Stiekem werd ik al een beetje verliefd op Birdy ❤

Toen twee van die kleintjes naar hun gouden mand gingen verhuizen bleef Birdy bij mij.
Hij was een verlegen knulletje en had een beetje zieke darmpjes waardoor hij nog niet kon verhuizen.
Maar we vonden het best gezellig zo saampjes hoor.

In de maanden die volgden zijn we vrienden door dik en dun geworden ❤ We slapen samen, spelen samen, en wassen elkaar.
Kortom: we kunnen en willen niet meer zonder elkaar.

En nu zoeken we dus een gouden mand waar we samen mogen komen wonen.

Ik ben een jaar of twee jong en Birdy is eind april van dit jaar geboren.

We zijn beiden gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

We willen graag een mand zonder andere snuitjes want die vind ik niet leuk. En vanwege het feit dat ik een oog mis willen we graag veilig naar buiten kunnen, dus een catproof afgesloten tuin of een ren vinden wij wel belangrijk. Helemaal niet naar buiten kunnen vinden we niet fijn.

Verder houden we van aandacht, dus als jij een beetje extra tijd voor ons hebt, en een beetje geduld met de verlegenheid van mij dan krijg je daar twee hele lieve vriendjes voor terug.

Stuur je een mailtje als we bij jullie welkom zijn? Wij zijn heel benieuwd hoe je woont en hoe ons leventje er bij jou uit zou zien! Mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl, we wachten op je mailtje.

Kopje van Wolfje en Birdy

.

.

Nini

Nini

Ik ben Nini.

Op 19 mei werd ik met mijn 3 kindjes van straat gehaald. Mijn kindjes zijn nu allemaal het huis uit en het is nu dus tijd voor een nieuwe fase in mijn leven.

En daar ben ik wel aan toe! Ik heb het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. Ik was bang, boos en bezorgd om mijn kleintjes. Het maakte me doodmoe en ik raakte in een soort van depressie. Ik had nergens meer plezier of interesse in 😥. Het enige wat ik zeker wist was dat ik mijn kleintjes moest beschermen en verdedigen en dat deed ik dus.

 

Nu zij weg zijn is er een last van mijn schouders gevallen. Niet dat ik nu als een blij ei in de rondte spring, maar ik zie weer licht in de duisternis. Ik ben nog altijd heel bang, maar ik heb besloten dat ik mijn angsten ga overwinnen 💪. Ik ben pas net een jaar jong, ik heb nog een heel leven voor me en dat leven moet leuk worden. Ik doe enorm mijn best, maar ik kan het niet alleen. Ik heb iemand nodig die mij snapt, die het mij niet kwalijk neemt als ik weer wegkruip of blaas, maar iemand die in mij blijft geloven en volhoudt. Ik wil echt graag!

Als ik in een dappere bui ben, laat ik me af en toe al kriebelen door pleegvrouwtje (wel volgens een vast plan, niet zomaar hè…) en dat vind ik zalig, dan ga ik zelfs rollebollen 🤗. En ik begin nu ook al een beetje te spelen! Alleen nog onder bed, maar ik doe het toch maar 😀. En dat terwijl blafsnuit op bed ligt!

 

Ik denk dat jullie uit mijn verhaal wel begrijpen dat ik dus een rustig plekje zoek. Wel heel graag met andere snuitjes, maar geen kleine mensensnuitjes, die zijn veel te druk en eng voor mij. Ik zou ook wel graag weer naar buiten willen, maar pleegvrouwtje zegt dat ik daar nog heel lang niet aan toe ben 😞, tenzij de tuin echt 100% hermetisch is afgesloten.

 

Denk je dat jij de juiste mens voor mij bent, dan moesten we maar eens kennismaken. Stuur je dan een mailtje naar cari@stichtingpoezensnuitjes.nl? Graag met zoveel mogelijk info over wie je bent, wat je te bieden hebt en waarom je juist voor mij kiest.

.

.

Waaltje en Rijntje(Besproken)

Hallo,

Wij zijn Waaltje en Rijntje, geboren ergens rond 25 juni. Wij hebben de eerste 2 maanden van ons leven buiten doorgebracht. Met zicht op de Waal en de skyline van Nijmegen, dat dan wel… . Maar nu het kouder en natter wordt, zijn wij toch heel erg blij dat we warm en droog binnen zitten.
Wat kunnen we over onszelf vertellen? Nou, om te beginnen: wij zijn keileuk 🙃. Verder zijn we keilief 🤗 en om af te sluiten: we zijn ook keiknap 😎.
En toch vinden wij maar geen eigen mandje… 😥.

Pleegvrouwtje heeft ons uitgelegd hoe dat komt:
Wij passen niet in elk mandje. Nee, we zijn niet heel groot of zo, maar we zijn best nog wel schuchter en als we iets eng vinden, rennen we hard weg. En dat is dus best nog wel een beetje vaak 😳.
We mogen nu ook vaak door het hele huis, waar ook andere snuiten en 2 blafsnuitjes rondwandelen. Ik, Rijntje, vind dat wel gaaf, maar ook eng en ik ben de dapperste van ons twee. Waaltje waagt zich nog niet verder dan de keuken. We zoeken dus een mandje bij mensen die ons snappen, geduld met ons hebben en waar het huishouden niet te druk is. Met kleine kinderen zullen we geen goeie match zijn.
Pleegvrouwtje zegt ook dat het vinden van een mandje moeilijker is, omdat we graag samen blijven 😟. Wil diegene die ons misschien samen een mandje wil geven, niet langer twijfelen, want anders moeten we straks misschien nog apart 😯.
We zijn dus niet zo heel erg makkelijk, maar we zijn echt de moeite waard hoor! Als we je eenmaal vertrouwen, kunnen we heel leuk met je spelen en heerlijk knuffelen, met luid ronkende motortjes. Ik, Rijntje dus, kruip ook al graag op je om te knuffelen .
Dus: als je een mandje hebt voor 2 hele lieve, maar nog bange snuitjes, stuur een mailtje met wie je bent en wat je te bieden hebt, naar cari@stichtingpoezensnuitjes.nl . Tot binnenkort dan?

.

.

Sjoukje, Sjors, Sjoerd, Sjimmie en Sjaak (besproken)

.

.

Sofie (Besproken)

Sofie Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Sofie.

Ik ben geboren op 1 juni 2018.

Een vrolijke flierefluiter ben ik, altijd in de weer met van alles, ik vind alles leuk wat ik zie vooral als het beweegt.

Ik kan hard rennen en soms zelfs vliegen, en tja dan kan ik soms ook wel een beetje lomp zijn, maar dat komt door mijn over-enthousiasme 😀 Spelen met andere poezensnuitjes vind ik geweldig, maar ik vind ook jonge mensensnuitjes helemaal top.
Als de kleinkinderen van mijn pleegvrouwtje komen sta ik vooraan, ik wil met allemaal tegelijk knuffelen maar ook spelen.
Wat lijkt het me geweldig om een jonge mensensnuitje als beste vriendje of vriendinnetje te hebben, ze zijn zo lief.

Maar ik wil natuurlijk ook een poezensnuitmaatje hebben, daar kan je weer lekker mee stoeien, want met mensensnuitjes moet ik altijd uitkijken dat ik mijn nageltjes niet in ze zet, want dat vinden ze niet leuk. En ja het is nu éénmaal zo dat poezensnuitjes veel harder kunnen rennen dan mensensnuitjes.

Dus ik wil ook graag met een poezensnuitje buiten kunnen rond racen. En samen vogeltjes spotten, en blaadjes vangen.

Heb jij die gezellige mand voor mij met jonge mensensnuitjes en een poezensnuitje die een leuke meid als mij wel ziet zitten?
Stuur dan een mailtje naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl En wie weet kunnen we dan een date maken.

Ik woon nu nog bij mijn pleegvrouwtje in Velp bij Arnhem, en ik ben geneutraliseerd, gevaccineerd en gechipt.

Kopjes van Sofie

 

.

.

Erin & Wurly (besproken)

Erin en Wurly komen ook van de familie de Wit al zijn zij mooie cyperse dames. Het lijkt erop dat Erin en Wurly zusjes zijn (dat weten we niet zeker, maar ze zijn wel op dezelfde plek geboren). Zij stellen zich voor:

Erin:

Erin3Ik ben drie weken eerder binnengekomen dan Wurly bij ons gastgezin. Al snel bleek dat we veel gemeen hadden. Niet alleen lijken onze kleuren op elkaar maar we hebben ook hetzelfde karakter. Ik speel graag, je maakt me gek met een laserlampje of een touwtje, maar ben ook een beetje verlegen naar mensen. Ik moet even wennen aan mensen die ik niet ken, maar als ik rustig benaderd word, vind ik knuffelen heel lekker.  Met geduld kunnen we dikke vriendjes worden, ik zit nog niet snel op schoot. Dat durf ik nu alleen nog als 1 van de oudere katten (2 jaar) erbij is, want dat voelt een beetje als een grote broer. Ik zou graag met Wurly samen willen verhuizen. Ze denken dat we zusjes zijn en dat zou best eens kunnen. We zijn in ieder geval heel graag samen. Wat oudere niet te drukke kinderen vinden wij prima in ons huisje, als ze me maar nergens toe dwingen, ik heb mijn eigen tijd nodig om te gaan vertrouwen. Ook willen we in ons nieuwe huisje graag (op zijn minst een stukje) naar buiten kunnen. We kunnen hier in een ren en dat vinden we helemaal geweldig.
Ik ben gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. Ik ben geboren rond 7 juli 2018.

Wurly:

Wurly2Toen ik bij het gastgezin binnen kwam was ik heel bang. Ik spuugde en mepte als één van mijn pleegzorgers me knuffelen wou. Maar na een paar dagen al kreeg ik door dat ze eigenlijk best wel te vertrouwen waren en bij het knuffelen ging mijn motortje op volle toeren draaien. Sinds ik uit de bench mag, ben ik echt aan het genieten. Ik ontdek alles hoog en laag en ben ontzettend nieuwsgierig. Ook spelen vind ik geweldig. Mijn eerste reactie op nieuwe mensen is nog wel wat terughoudend maar na een tijd kom ik naar je toe om een knuffel te halen als je rustig in mijn buurt bent. Je moet dus wel een beetje geduld met me hebben.
Ik wil graag samen met Erin verhuizen, zij is waarschijnlijk mijn zusje en wij zijn graag samen.
Wat oudere niet te drukke kinderen vinden wij prima in ons huisje,als ze me maar nergens toe dwingen, ook ik heb mijn eigen tijd nodig om te gaan vertrouwen.
Ook willen we in ons nieuwe huisje graag (op zijn minst een stukje)naar buiten kunnen.
Ik ben gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. Ik ben geboren rond 7 juli 2018

Lijkt het jou leuk om ons samen een huisje te bieden? Wil je dan een mailtje sturen met hoe ons leventje er bij jou uit gaat zien naar penningmeester@stichtingpoezensnuitjes.nl ? Misschien kunnen we dan binnenkort wel kennismaken.

Oh ja, wij logeren in Maarssen, daar zal de kennismaking ook zijn.

.

.

Gijsje (Besproken)

GijsjeHallo ik ben Gijsje, geboren rond 20 september 2018.

Ik heb al heel wat meegemaakt in mijn jonge leventje, zo ben ik gevonden in een afvalcontainer die bij een afvalverwerkingscentrale binnen was gekomen.
Jullie willen vast niet weten hoe ik eruit zag, en zeker niet ruiken!

Gelukkig hebben ze mij helemaal gewassen zodat mijn mooie vachtje weer tevoorschijn kwam, en ik weer lekker ging ruiken.

Ik voelde me in het begin niet fijn, het is echt niet leuk hoor om opgesloten te zitten tussen het afval, ik was dan ook heel stil en lusteloos.
Maar toen er jonge soortgenootjes in mijn gastgezin kwamen, begon ik helemaal los te komen.
Zij hebben me uit mijn schulpje getrokken en geleerd hoe ik moest spelen en vooral hoe leuk dat wel niet is.

En ook dat die mensensnuiten eigenlijk geweldig zijn, ik hou dus wel van een knuffel, en als ik er tijd voor heb kom ik wel even lekker bij je zitten.
Ik ben dol op eten, en dan het liefste dat heerlijke natvoer, als dat tevoorschijn komt gedraag ik me alsof ik dat al weken niet meer gehad heb.
En het liefste deel ik dit natvoer dan ook niet met de andere snuitjes 😉
Een lekkerbekje dus 🙂

Ik heb nu mijn eerste vaccinatieprikje gehad en ook een chip gekregen, en nu mag ik op zoek naar mijn eigen gouden mand.
Een mand waar al een jong en niet te wild soortgenootje woont, die net als ik nog in de ontdekkingsfase zit. Waar ik heerlijk mee kan spelen, en die het ook gezellig vind als ik lekker tegen hem of haar aan kruip om te slapen.
Een gezellige mand waar veel aandacht voor me is, dus als jij de hele dag naar je werk bent hoef je niet te reageren want dat vind ik maar niks.

Pleegvrouwtje heeft me ook beloofd dat ze me niet aan de eerste de beste mee zal geven, ik zit diep in haar hart vertelde ze, dus samen gaan we de mailtjes lezen die voor mij binnen komen. Dus doe je best om er een leuke mail van te maken, waarin je alles over jezelf en je gouden mand verteld.

Stuur je mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl En wie weet maken we binnenkort kennis met je.

Kopje van Gijsje

.

.

 

Plato en Poema (besproken)

Jullie werden met jullie mama gevangen in een woonwijk in Deest. Jullie broer en zus Skipper en Flipper lieten zich iets later vangen en gingen naar gastgezin Bianca.

Wat waren jullie bang! Achter de bench verstopten jullie je samen met nieuwkomer Bollie Wollie. Maar door het lekkere eten kwamen jullie toch de schuilplekjes uit. Als pleegpappa Emiel op de kamer was, kwamen jullie helemaal los en durfde bijna alles. Pleegvrouwtje bleef lang eng, maar uiteindelijk waren jullie met natvoer in de buurt te aaien. Bollie Wollie vertrok naar zijn gouden mand, maar jullie kregen er twee vriendinnetjes bij van de Familie de Wit. Parel is inmiddels verhuisd.

.

platoPlato

Broer Plato kijkt altijd wat bozig, maar is een lieverd en met een wit streepje op zijn hals en wit plukje op zijn buik is hij niet helemaal zwart. Toen hij zus Parel zo zag genieten wilde hij ook en overwon zijn angst door eerst in pleegvrouwtje’s nek te nestelen als zij op de bank zit. Hij vraagt zijn knuffels en geniet er enorm van ook al gaat zijn motortje maar heel zachtjes. Hij is heel zachthandig en voorzichtig in zijn spel en knuffelen.

.

.

.

poemaPoema

Broer Poema is de bangste van het stel.  Zwart met een wit plukje onder zijn kin zit hij altijd in de buurt te kijken wat er allemaal gebeurt en speelt hij graag met de andere kittens of pleegpapa’s. Hij vindt pleegvrouwtje wel oké, maar aaien vind hij nog reuze eng. Na een kort aaitje neemt hij de benen. Pleegvrouwtje is er van overtuigt dat hij zich uiteindelijk wel zal laten knuffelen als hij niet meer 7 anderen Poezensnuitjes heeft om zijn knuffels te halen. Hij is een snel tevreden maar erg verlegen knul.

.

.

Plato en Poema zoeken samen een gouden mand met een rustig huishouden.
De broers zijn rond 7 juni 2018 geboren en gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

Denk jij het perfecte gouden mandje te hebben?

Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel ons hoe jouw perfecte mand eruit ziet.

.

.

.

.

***

.zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.

Advertenties