Poezensnuit zoekt thuis

 

Lees ook onze  Voorwaarden van plaatsing

Wanneer er “Besproken tot nadere kennismaking” staat, betekent dit dat er al een afspraak is gemaakt met een mogelijke adoptant.
Wanneer er “Besproken”  staat heeft dat snuitje al een gouden mand gevonden en gaat binnenkort verhuizen.

.

.

Wolfje en Birdy

DSC_1697_20181014_4517Hallo, ik ben Wolfje en ben samen met mijn kleine vriendje Birdy op zoek naar een gouden mand.

Ze hebben mij zwervend op straat gevonden en wilden me helpen door me te laten castreren. Maar bij de dierenarts bleek dat mijn oogje niet goed was en ik daar erg veel pijn aan had. Het enige om van de pijn af te komen was mijn oogje laten verwijderen.
En het klopte, eindelijk was ik pijnvrij 🙂 Ik was mijn pleegvrouwtje zo dankbaar dat ik niet op kon houden met knuffelen.

Andere snuitjes vond ik maar helemaal niks, ik wilde pleegvrouwtje helemaal voor mezelf hebben. Tot de dag dat er drie kleine kittens bij mij op de kamer kwamen logeren, die vond ik eigenlijk best wel heel leuk 🙂

Stiekem werd ik al een beetje verliefd op Birdy ❤

Toen twee van die kleintjes naar hun gouden mand gingen verhuizen bleef Birdy bij mij.
Hij was een verlegen knulletje en had een beetje zieke darmpjes waardoor hij nog niet kon verhuizen.
Maar we vonden het best gezellig zo saampjes hoor.

In de maanden die volgden zijn we vrienden door dik en dun geworden ❤ We slapen samen, spelen samen, en wassen elkaar.
Kortom: we kunnen en willen niet meer zonder elkaar.

En nu zoeken we dus een gouden mand waar we samen mogen komen wonen.

Ik ben een jaar of twee jong en Birdy is eind april van dit jaar geboren.

We zijn beiden gevaccineerd, gechipt en gecastreerd.

We willen graag een mand zonder andere snuitjes want die vind ik niet leuk. En vanwege het feit dat ik een oog mis willen we graag veilig naar buiten kunnen, dus een catproof afgesloten tuin of een ren vinden wij wel belangrijk. Helemaal niet naar buiten kunnen vinden we niet fijn.

Verder houden we van aandacht, dus als jij een beetje extra tijd voor ons hebt, en een beetje geduld met de verlegenheid van mij dan krijg je daar twee hele lieve vriendjes voor terug.

Stuur je een mailtje als we bij jullie welkom zijn? Wij zijn heel benieuwd hoe je woont en hoe ons leventje er bij jou uit zou zien! Mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl, we wachten op je mailtje.

Kopje van Wolfje en Birdy

.

.

Mo en Noortje

Hoi allemaal!

Noortje

Noortje

Ik ben Noortje en ik zoek samen met mijn zusje Mo ons toekomstige gouden mandje. Wij zijn geboren rond 1 juni 2018 en moesten erg wennen aan mensensnuiten en andere snuiten. Deze zijn eigenlijk meer dan oké. Ik ben erg stoer en vind veel chil. Balletje rollen, muisje gooien, door de tunnel of een goeie kroelbeurt. Ik geef toe, die kroelbeurt is stiekem echt heerlijk. Die motor gaat dan flink ronken!

Mo’s motor gaat soms nog veel harder dan die van mij. Als je haar vertrouwen hebt gewonnen en je kan haar kroelen, geniet ze enorm. Dan rekt ze zich al klauwend uit en spint ze er helemaal op los! Mo is dus stiekem een enorme knuffel.

.

.

Mo

Mo

We zijn erg close en zoeken daarom een mandje waar we samen kunnen wonen. Ik hoor niet altijd goed, ze denken dat ik daarom slechthorend ben. Het is daarom niet veilig om mij naar buiten te laten in die gekke wereld met al die auto’s die ik niet goed hoor. We zoeken dus een mandje met een afgezette tuin of balkon. Net als mij, houdt Mo enorm van spelen. Het mandje is dus echt een gouden mandje als er genoeg speelgoed is te vinden (balletjes, muisjes, veertjes). Dit moet geen probleem zijn, want we maken van alles een speeltje (wat kan ik die pen leuk rond meppen!). 😊 We kennen nog geen blafsnuiten, dus we weten nog niet wat we van die snuiten vinden. Kleinere mensensnuitjes zijn geen probleem, als ze ons de ruimte kunnen geven en ons kunnen helpen om ons vertrouwder te voelen. Ons gouden mandje is dus een mandje met geduld, waarin we kunnen opbloeien en onszelf vol zelfvertrouwen kunnen zijn.

Bij plaatsing zijn wij twee keer gevaccineerd, gechipt en geneutraliseerd.

Ben jij ons gouden mandje? Stuur dan je CV naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl

.

.

Nini

Nini

Ik ben Nini.

Op 19 mei werd ik met mijn 3 kindjes van straat gehaald. Mijn kindjes zijn nu allemaal het huis uit en het is nu dus tijd voor een nieuwe fase in mijn leven.

En daar ben ik wel aan toe! Ik heb het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. Ik was bang, boos en bezorgd om mijn kleintjes. Het maakte me doodmoe en ik raakte in een soort van depressie. Ik had nergens meer plezier of interesse in 😥. Het enige wat ik zeker wist was dat ik mijn kleintjes moest beschermen en verdedigen en dat deed ik dus.

 

Nu zij weg zijn is er een last van mijn schouders gevallen. Niet dat ik nu als een blij ei in de rondte spring, maar ik zie weer licht in de duisternis. Ik ben nog altijd heel bang, maar ik heb besloten dat ik mijn angsten ga overwinnen 💪. Ik ben pas net een jaar jong, ik heb nog een heel leven voor me en dat leven moet leuk worden. Ik doe enorm mijn best, maar ik kan het niet alleen. Ik heb iemand nodig die mij snapt, die het mij niet kwalijk neemt als ik weer wegkruip of blaas, maar iemand die in mij blijft geloven en volhoudt. Ik wil echt graag!

Als ik in een dappere bui ben, laat ik me af en toe al kriebelen door pleegvrouwtje (wel volgens een vast plan, niet zomaar hè…) en dat vind ik zalig, dan ga ik zelfs rollebollen 🤗. En ik begin nu ook al een beetje te spelen! Alleen nog onder bed, maar ik doe het toch maar 😀. En dat terwijl blafsnuit op bed ligt!

 

Ik denk dat jullie uit mijn verhaal wel begrijpen dat ik dus een rustig plekje zoek. Wel heel graag met andere snuitjes, maar geen kleine mensensnuitjes, die zijn veel te druk en eng voor mij. Ik zou ook wel graag weer naar buiten willen, maar pleegvrouwtje zegt dat ik daar nog heel lang niet aan toe ben 😞, tenzij de tuin echt 100% hermetisch is afgesloten.

 

Denk je dat jij de juiste mens voor mij bent, dan moesten we maar eens kennismaken. Stuur je dan een mailtje naar cari@stichtingpoezensnuitjes.nl? Graag met zoveel mogelijk info over wie je bent, wat je te bieden hebt en waarom je juist voor mij kiest.

.

.

Waaltje en Rijntje

Waaltje en RijntjeHallo,

Wij zijn Waaltje en Rijntje, geboren ergens rond 25 juni. Wij hebben de eerste 2 maanden van ons leven buiten doorgebracht. Met zicht op de Waal en de skyline van Nijmegen, dat dan wel… 😃. Maar nu het kouder en natter wordt, zijn wij toch heel erg blij dat we warm en droog binnen zitten.

Wat kunnen we over onszelf vertellen? Nou, om te beginnen: wij zijn keileuk 🙃. Verder zijn we keilief 🤗 en om af te sluiten: we zijn ook keiknap 😎.
Is dat genoeg, denk je 😉?
Oh wacht, pleegvrouwtje roept wat…. Ze zegt dat we wel even moeten zeggen dat we tijd nodig zullen hebben om aan nieuwe mensen en een nieuwe omgeving te wennen. Ja, duh 🙄…logisch toch, we komen van straat!
Ons vertrouwen geven we niet zomaar aan iedereen, je moet wel even laten zien dat je het waard bent. Maar als je dat lukt, heb je ook wat!

Wij hebben samen 2 hele goeie motortjes die we bij van alles en nog wat aan zetten. We zijn geen schootkittens, maar wat niet is, kan nog komen, want we zijn wel gek op knuffelen. Spelen natuurlijk ook, maar we zijn geen snuitjes die meteen de hele tent afbreken, we gedragen ons best wel netjes (ervaringen uit het verleden geven echter geen garantie voor de toekomst 😜).
Met kinderen hebben wij geen ervaring en de blafsnuit hier hebben wij alleen nog maar van een afstandje gezien.

Denk je dat je ons een gezellig warm mandje kan bieden, stuur dan een mailtje naar cari@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel ons iets over hoe het bij jou thuis in elkaar steekt.

.

 

Bonnie en Erin

bonnie 3Hallo ik ben Bonnie. Ik ben ongeveer op 7 juli 2018 geboren.  Ik ben een vrolijke jonge speelse meid die graag het huis op stelten zet. Het liefst doe ik dat samen met Erin. Ik houd ook ontzettend van knuffelen! Ik kan daar niet genoeg van krijgen en mijn motortje draait dan op volle toeren. Spelen, knuffelen en slapen zijn mijn belangrijkste hobby’s, en lekker eten natuurlijk. Helaas ben ik doof. Daar heb ik zelf niet zoveel last van want ik ben zo geboren, maar het betekent wel dat ik geen gevaar hoor en het voor mij dus niet veilig is om vrij buiten te spelen. Ik zoek daarom een mandje met een afgeschermde tuin of balkon. En ik ben een kei in klimmen dus afgeschermd moet echt goed dicht zijn voor mij.

ErinIk ben Erin, en ben op dezelfde plek en tijd geboren als Bonnie. We zijn misschien geen zusjes maar vast wel nichtjes ofzo. Er waren daar zoveel kittens dat we het niet precies weten.  Ik ben wat meer verlegen dan Bonnie, maar als ik er eenmaal vertrouwen in heb speel ik net zo ruig mee en doe ik echt niet voor haar onder. Ook ben ik gek op grotere snuitjes. Er lopen hier twee knappe katers van 1.5 jaar en die vind ik helemaal geweldig. Ook ik ben gek op knuffels, maar ik schrik altijd een beetje als die handen bij mij komen. Maar als ik dat aaien eenmaal voel kan ook ik er geen genoeg van krijgen. Bonnie en ik slapen en spelen graag samen dus zoeken wij ook samen een nieuw huisje. Met wat grotere kinderen kunnen we vast goed overweg. Honden kennen we niet dus we weten niet of we dat leuk vinden. Met de andere katten op ons logeeradres kunnen we goed overweg.
❤ Kijk maar eens hoe leuk we kunnen spelen in dit filmpje

Wij gechipt, geënt en verlost van ongedierte. O ja, wij logeren in Maarssen (bij Utrecht), dus als je kennis wilt komen maken moet je naar Maarssen komen. Heb jij het ideale plekje voor ons? Stuur dan een mailtje waarin je vertelt hoe dat eruit ziet naar penningmeester@stichtingpoezensnuitjes.nl Wie weet gaan we elkaar dan leren kennen.

.

.

Boukje(Besproken tot nadere kennismaking)

BoukjeOntzettend lieve Boukje zoekt een warme mand

Ik ben Boukje, een zachtaardige jongen geboren omstreeks 10 juni van dit jaar.

Ik kom uit de beroemde Fam de Wit, ik ben dus gewent aan heel veel poezensnuitjes om me heen.

Pleegvrouwtje zegt dat ik een enorme lieverd ben met een gouden hartje, ik zou nog geen vlieg kwaad doen.

Ik ben rustig, maar kan ook heerlijk spelen hoor. Maar ik word nog wel eens onderbedolven door de andere snuitjes, en dan zet ik maar even een stapje terug.

In het begin vond ik die mensensnuiten maar eng, maar inmiddels word ik maar wat graag door ze geknuffeld.

Heerlijk op schoot liggen en mijn motor lekker hard laten ronken, zo kom ik de dagen wel door 🙂

Ik zoek een warme mand waar al één of meer poezensnuitjes aanwezig zijn.

Maar dit moeten niet van die drukke snuitjes zijn, het liefste ook lekker rustig, maar die ook met mij willen spelen. Ik denk dat ik kleine kinderen te druk ga vinden.

Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, maar denk er wel aan dat je mijn oortjes dan goed insmeert, want deze waren flink verbrand toen ik hier kwam, en dat deed erg veel pijn. Voor mij zou het fijn zijn als buiten veilig afgesloten is.

Ik kan trouwens prima horen 🙂

Ik heb mijn knikkertjes al ingeleverd bij tante Judith 😉 Heb jij een lief jong poezensnuitje in huis, die net als ik een klein maar gouden hartje heeft, en het leuk zou vinden om een vriendje te krijgen?

Stuur mij dan een mail naar bianca@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel wat over jullie zelf.

Wie weet gaan we elkaar dan binnenkort wel ontmoeten.

Kopje van Boukje

.

.

Rebbel en Charlie(Besproken tot nadere kennismaking)

Charlie en RebbelHallo! Wij, Rebbel en Charlie, mogen op zoek naar ons toekomstige gouden mandje, en daarom vertellen we hier ons verhaaltje.

Wij zijn 2 broertjes, gevonden op een camping waar we achtergelaten zijn. We zijn in mei van dit jaar geboren.
Ons pleegvrouwtje noemt ons kanjers omdat we al veel hebben meegemaakt.
Beiden waren we erg ziek, we moesten zelfs een dag opgenomen worden in de dierenkliniek omdat het zo slecht met ons ging.
Maar daar heeft de dierenarts tante Judith ons weer helemaal opgelapt.
Alleen die akelige diarree bleef, daarom heeft het ook zo lang geduurd voordat we op zoek konden naar een nieuwe mand.
Het oogje van Charlie was er ook nog slecht aan toe, en inmiddels is deze verwijderd, waardoor hij nu geen pijn meer heeft.
Ook zijn we beiden gecastreerd, hebben twee vaccinaties gehad en een chip.
Van die twee kleine scharminkeltjes zijn we nu twee grote gezonde jongens geworden 🙂

Wij zijn op zoek naar een mandje voor 2, omdat we onafscheidelijk zijn!
Eten, spelen, slapen, pleegvrouwtje plagen en knuffelen, noem het maar op, alles doen we samen.
Wij kunnen echt niet zonder elkaar !

Wat wij zoeken in een mandje…
Omdat Charlie maar 1 oogje heeft zijn we op zoek naar een fijn huis of flat waar we niet vrij naar buiten kunnen. Een afgeschermt balkon of tuin is natuurlijk wel heerlijk, maar let op! Deze moet wel echt goed dicht zijn want wij klimmen graag en onderzoeken ieder hoekje en gaatje.

Met wat grotere kindjes kunnen we het vast wel goed vinden, en we wonen hier met 1 andere poezensnuit samen en dat vinden we heel gezellig dus dat is ook geen probleem.
Blafsnuitjes kennen we niet, dus wij weten niet of we deze leuk vinden.

Kortom, ben jij op zoek naar 2 kanjers wiens grootste hobby het is om vliegen te vangen en die heel erg van knuffelen houden(dan gaat ons motortje AAN) wacht dan niet langer en stuur een mail naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en wie weet tot gauw!

🐾🐾 van Rebbel en Charlie

.

.

Snip en Snap (Besproken)

Snip en SnapHallo wij zijn Snip en Snap, twee lieve poesjes die graag bij elkaar willen blijven, want wij kunnen niet zonder elkaar.
Wij zijn buiten geboren rond 19 juli 2018, en waren nog geen mensen gewend. Maar bij het gastgezin waar ook kleine mensensnuitjes wonen hebben ze ons geleerd hoe leuk en lief mensensnuiten kunnen zijn.
We zijn heel nieuwsgierig en spelen met alles wat wij zien. We vinden het leuk om vermaakt worden, maar spelen ook graag met elkaar.Als we moe zijn vinden wij het fijn om geknuffeld te worden. Wij zijn te ondernemend om op schoot te zitten, mischien later als we groter zijn.
Wij zoeken dus een plekje waar we samen mogen wonen, met mensensnuiten die wel geduld hebben, want een nieuwe mand zullen wij in het begin best spannend vinden.
Het zou ook fijn zijn als we daar onze neusjes kunnen snuiven in de buitenlucht.
Denk jij deze mand voor ons te hebben mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel meer over jezelf.
Wie weet zien we elkaar dan snel.

.

.

William en Charlot (Besproken)

 

 

 

Waar staat onze toekomstige gouden mand?
William (voor vrienden Willy) en Charlot (bijnaam Budha) zijn onze namen, wij zijn geboren op 24 juni 2018.
Wij zijn echte gezelschapssnuitjes, komen graag bij je knuffelen en spelen heel graag met je, maar ook met elkaar.
Willy is een beetje een sulletje 😀 Hij krijgt het steeds weer voor elkaar om mis te springen 😀 En dan snel rondkijken of niemand het gezien heeft 😉 Charlot is enorm relax, ze is dol op eten, wat haar ook aan te zien is en ze daarom de bijnaam Budha heeft gekregen 🙂 Ze zijn een prachtig stel samen, en blijven dan ook bij elkaar.
Wij vinden kleine mensensnuitjes ook leuk, dus een gezin met kinderen is geen enkel probleem voor ons.
Heb jij die ene gouden mand voor ons? Mail dan om ons te vertellen waar deze staat en wat het ons allemaal te bieden heeft bianca@stichtingpoezensnuitjes.nl

.

.

Olivier en Yfke(Besproken)

 

Ja, wij mogen ook op zoek naar onze gouden mand! Wij zijn Yfke en Olivier de Wit en geboren op 17 juni 2018. Dus ik, Olivier, zal ons eens even voorstellen!
Ik ben een kleine dondersteen zegt het pleegvrouwtje. Ik vind alles leuk en spannend en kan geen seconde stilzitten. Ik speel overal mee! Zo ongeveer 30 seconden per speeltje. Dan ben ik mijn aandacht alweer kwijt en zie ik alweer iets anders om mee te spelen! Leuk, joh! Pleegvrouwtje moet altijd lachen om mij, omdat ik altijd gekke geluidjes maak als ik aan het spelen ben. En ik heb een enorme dieselmotor. Die staat bijna de hele dag aan: als ik eet, als ik mijn vriendjes zie lopen, als ik lekker gekroeld word en soms ook gewoon zo maar, omdat het kan.
Mijn zusje Yfke is een echte knuffelsnuit. Die zit altijd meteen bij het pleegvrouwtje op de bank. En als het pleegvrouwtje door het huis loopt, dan loopt ze er de hele tijd achteraan. Beetje een slijmballetje, hè?
Maar gelukkig maakt ze ook nog genoeg tijd om met mij te spelen, stoeien, eten en knuffelen. En ze moet altijd eerst dingen bij mij afkijken, voordat ze het zelf durft. Wij willen dan ook heel graag samen verhuizen.
Heb jij die gouden mand voor ons waar we voor altijd samen kunnen blijven wonen? Mail dan naar mail@stichtingpoezensnuitjes.nl en vertel ons wat je ons kunt bieden!

.

.

Dodger(Besproken )

DodgerHoi mijn naam is Dodger de Wit, ik ben een katertje geboren rond 10 juni 2018.
Ze zeggen dat ik een echte dondersteen ben 😀 Ik kan hard rennen, springen en zelfs vliegen 😀 En ik ben de beste in het vangen van veren en vlinders, ook al zeg ik het zelf.
Ja daar ben ik heel fanatiek in.
Maar ik heb ook mijn zachte kant, ik ben dol op knuffelen, kom heel graag bij je op schoot liggen, en zet dan meteen mijn sportwagenmotor aan.
Ik ben er klaar voor om op zoek te gaan naar een gouden mand.
Daar moet wel al een jonge soortgenoot aanwezig zijn die ook aktief is en samen met mij willen rennen, springen en vliegen.
Als hij of zij dat laatste nog niet kan leer ik dat wel 😀 Ik mag nu altijd spelen in de veilig afgezette tuin, en dat vind ik zo leuk dat ik nu ook een tuin wil hebben, waar ik niet uit kan ontsnappen.
Je moet er wel rekening mee houden dat je mijn oortjes dan goed insmeert met een hoge factor, want toen ik hier kwam waren mijn beiden oortjes heel erg verbrand, dat deed enorm veel pijn, en dat wil ik niet nog eens meemaken.
Ik hoor trouwens als de beste 😉
Kan jij mij bieden wat ik vraag? Stuur dan een leuke mail naar bianca@stichtingpoezensnuitjes.nl En wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort wel 🙂

.

.

Lilly, Drommel en Dreumes (besproken)

 

 

 

.

.

 

 

.

.

.

 

***

.zie ook Voorwaarden voor Plaatsing

.

.

Advertenties